×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-04
Sacensībās “Prezidenta kauss” uzvar K.Aparjods, S.Bērziņa un M.Bots/R.Plūme

Sestdien, 2. novembrī, bobsleja un kamaniņu trases “Sigulda” starta estakādē norisinājās sezonas atklāšanas sacensības “Prezidenta kauss 2019” starta rāvienos, kur otro gadu pēc kārtas uzvarēja Sigita Bērziņa un Kristers Aparjods, turklāt divvietīgo ekipāžu konkurencē otro gadu pēc kārtas uzvarēja Mārtiņš Bots un Roberts Plūme.

Visās vecuma grupās labākie tika noskaidroti, summējot divu starta rāvienu laikus katram sportistam. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad starta rāvienu laiku summai vairs netika pieskaitīts starta reakcijas laiks.

Dāmu konkurencē S. Bērziņa abos starta rāvienos uzrādīja labākos laikus, kas summā deva pārliecinošu uzvaru gan sieviešu, gan junioru konkurencē, 2. vietu ieguva Kendija Aparjode, bet 3. vieta – Zanei Kalumai, kura attiecīgi arī ieņēma 2. junioru un 1. vietu jauniešu “A” vecuma grupā. Junioru konkurencē 3. un jauniešu “A” vecuma grupā 2. vieta Viktorijai Ziediņai, bet trešā vieta šajā pašā vecuma grupā Justīnei Maskalei.

Arī vīru konkurencē pārliecinoša uzvara K. Aparjodam, uzrādot labākos laikus abos starta rāvienos, 2. vieta Artūram Dārzniekam, savukārt 3. vieta Eduardam Ševicam-Mikeļševicam, gūstot uzvaru arī junioru vecuma grupā. Junioru konkurencē 2. un jauniešu “A” vecuma grupā 1. vieta Gintam Bērziņam. 3. vietu starp junioriem izcīnīja Lūkass Krasts, bet jauniešu “A” konkurencē 2. un 3. vieta attiecīgi Kasparam Rinkam un Valtam Pavlovam. 

Divvietīgo ekipāžu konkurencē 1.vietu ieguva Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, 2. vietu ieguva Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, bet 3. vietā – Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš. Junioru puišu un meiteņu konkurencē startēja Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts un Anda Upīte/Justīne Maskale.

Jauniešu “A” vecuma grupā divvietīgo ekipāžu konkurencē 1.vietu ieguva Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna, 2. vietu Kaspars Rinks/Ardim Liepiņam, bet 3. vietā ierindojās Krišjānis Brūns/Vitālijs Jegorovs. Jauniešu “A” vecuma grupā uzvara Viktorijai Ziediņai/Selīnai Elizabetei Zvilnai, bet 2. vieta Martai Robežniecei/Kitijai Bogdanovai. 

“B” grupā jauniešiem uzvara Gustavam Krastam, 2. vieta Kārlim Eglim un 3.vieta Edvardam Martam, savukārt “B” grupā jaunietēm uzvaru guva Agnija Bogdanova, kamēr 2. un 3. vieta attiecīgi Paulai Boķei un Lilliānai Kostenkovai. 

Jauniešu “C” vecuma grupā 1. vieta Rūdim Kukojam, 2. vieta Robertam Sprukulim un 3. vieta Ričardam Daukštam, bet starp jaunietēm “C” vecuma grupā uzvaru izcīnīja Gerda Brahmane, 2. vietu ieguva Laura Lēģere, bet 3. vietu – Ulrika Latvena.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācija sabiedrisko attiecību speciāliste
Sandra Grosberga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi