×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-04
Siguldas novada Ekoskolas piedalās Rīcības dienās
Siguldas novada ekoskolas – bērnudārzs “Ieviņa”, Siguldas 1. pamatskola, Laurenču sākumskola un Allažu pamatskola – no 4. līdz 10. novembrim piedalās Rīcības dienās. Šī gada Rīcības dienu tēma – “Par nākotni bez klimata krīzes!”. Tā ir nedēļu ilga starptautiska kampaņa, kuras mērķis ir uzrunāt sabiedrību, vērst uzmanību nozīmīgām vides problēmām un rosināt uz rīcību, kas var palīdzēt šīs problēmas mazināt.
 
Nedēļas laikā izglītības iestādēs notiek dažādi izglītojoši un interaktīvi pasākumi, kuru laikā tiek izstrādāti risinājumi, kā iespējams iesaistīties globālās problēmas risināšanā ar vietēja mēroga rīcībām. Piemēram, klimata pārmaiņas, par kurām brīdina zinātnieki, ir iespējams novērst, sekojot līdzi ikdienas paradumiem un iespēju robežās samazinot radīto CO2 piesārņojumu. Vislielāko ietekmi uz vidi atstāj trīs jomas – enerģija, transports un pārtika, tāpēc skolēni nedēļas laikā mācīsies, kā mazināt dabas resursu patēriņu.
 
Informāciju sagatavoja: 
Bērnudārza “Ieviņa” Ekoskolas koordinatore
Ilze Rence

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi