×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-05
Gaujas Nacionālā parka Jauno reindžeru grupā aicina jaunus dalībniekus

Piektdien, 25. oktobrī, Dabas aizsardzības pārvaldes dabas izglītības centrā “Vecupītes” notika jaunizveidotās Gaujas Nacionālā parka Jauno reindžeru grupas pasākums, kura laikā jaunie dalībnieki uzzināja vairāk par Jauno reindžeru kustību, kā arī diskutēja par to, ko viņiem nozīmē dzīve Gaujas Nacionālajā parkā kā aizsargājamā dabas teritorijā. Neizpalika arī labais darbs dabai, kas ir neatņemama sastāvdaļa Jauno reindžeru kustības pasākumiem: tika sakopta teritorija ap dabas izglītības centru “Vecupītes”, savācot kritušās lapas.

Gaujas Nacionālā parka jaunie reindžeri piedalās un palīdz organizēt pasākumus – dodas dabas izpētes pārgājienos kopā ar speciālistiem un pieredzējušiem dabas sargiem, mācās un talko, lai sakoptu Nacionālā parka skaistākās vietas. Pieredzes bagātākie jaunie reindžeri vada vides izglītības nodarbības un radošās darbnīcas Dabas aizsardzības pārvaldes un Gaujas Nacionālā parka vietējo pašvaldību rīkotajos pasākumos.

Vairāk informācijas par Jauno reindžeru kustību Latvijā un Eiropā pieejama dabas un nacionālo parku aizsardzības institūciju mājaslapās.

Ja vēlies kļūt par Gaujas Nacionālā parka jauno reindžeru un esi vecumā no 12 līdz 16 gadiem, sazinies ar Pārvaldes dabas izglītības darba speciālisti Annu Maļiņinu pa e-pastu: anna.malinina@daba.gov.lv.

Informāciju sagatavoja:
Vidzemes reģionālās administrācijas
dabas izglītības daļas vadītāja
Anda Andrušaite​


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi