×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-15
Noskaidroti grantu programmas “(ie)dvesma” uzvarētāji

Noslēgusies SEB bankas un septiņu pašvaldību kopīgi rīkotās grantu programmas “(ie)dvesma” konkursa trešā sezona, kurā izvēlētas astoņas perspektīvas biznesa idejas, to īstenošanai investējot 70 000 eiro. Siguldas novads konkursā atbalstījis divus biznesa projektus – grantu 6 000 eiro apmērā saņems uzņēmums SIA “Bee Tech Services”, savukārt grants 4 000 eiro apmērā piešķirts SIA “Bērnu centram” projekta “Lego robotikas nodarbības” realizēšanai.

Uzņēmums SIA “Bee Tech Services” izstrādājis lietotni dravniekiem “BeeKing”, kura ir paredzēta biškopju darba atvieglošanai, pierakstu veikšanai un darbu plānošanai. Savukārt SIA “Bērnu centra” projekta “Lego robotikas nodarbības” apguve sekmēs bērnu interesi par eksaktajām zinībām, attīstīs loģisko domāšanu un spriestspēju, palīdzēs padziļinātāki apgūt pirmsskolas un sākumskolas mācību programmu.

Kopumā šogad grantu programmā tika iesniegtas vairāk nekā 50 biznesa idejas, tostarp 11 no Siguldas, turklāt izvēlētas astoņas perspektīvas biznesa idejas. Kopumā biznesa ideju autori saņems 70 000 eiro to īstenošanai.

Iesniegtos projektus vērtēja žūrijas komisija, kuras sastāvā ir gan uzņēmējdarbības profesionāļi, gan pašvaldību pārstāvji.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi