×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-15
Fischer Slēpošanas centrā aizvadīts “SkiErg Pasaules sprints”

Novembra sākumā ceturto reizi Fischer Slēpošanas centrā norisinājās sacensības “SkiErg Pasaules sprints”, kurās visu vecumu un fiziskās sagatavotības sportistiem bija iespēja sacensties ar citiem sprinta dalībniekiem no visas pasaules. Kopumā šogad visā pasaulē piedalījās 2032 dalībnieki.

Labus rezultātus pasaules līmenī uzrādīja Siguldas Sporta skolas distanču slēpošanas grupas audzēkņi. Sieviešu konkurencē vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem 1. vietu Latvijā un 5. vietu pasaulē izcīnīja Kristīne Brunere ar laiku 4:16.8. Savukārt vīriešu vecuma grupā līdz 12 gadiem 1. vietu Latvijā un 9. vietu pasaulē uzrādīja Dāvis Kalniņš ar laiku 5:03.6, bet vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem 1. vietu Latvijā un 2. vietu pasaulē ieguva Rainers Paeglis ar laiku 3:21.9, uzlabojot pērnā gada rezultātu par 12 sekundēm.

Teicams rezultāts Latvijas pārstāvim vecuma grupā no 50 līdz 59 gadiem ir Aigaram Kotānam, kurš pasaulē 163 dalībnieku konkurencē ieguva 3. vietu savā grupā, 51. vietu kopējā vīru konkurencē un 1. vietu Latvijā.

Dalībnieki, kuri ieguva 1. vietu savā vecuma grupā, piedaloties sacensībās Fischer Slēpošanas centrā, aicināti saņemt balvu, zvanot uz tālruņa numuru 29118847.

Fischer Slēpošanas centra dalībnieku rezultāti apskatāmi šeit. Pasaules kopējie vīriešu rezultāti aplūkojami šeit, savukārt pasaules kopējie sieviešu rezultāti šeit.

SkiErg Pasaules sprints” ir sacensības, kurās uz īpaša distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera pēc iespējas ātrāk jāveic 1000 metru distance, ko aprēķina trenažiera dators. Novada iedzīvotāji un citi interesenti ikdienā aicināti izmantot SkiErg trenažierus, kas izvietoti gan Fischer Slēpošanas centrā, gan Siguldas Sporta centrā, lai sagatavotos jaunajai distanču slēpošanas sezonai, kā arī, lai nākamgad piedalītos “SkiErg Pasaules sprinta” sacensībās un uzstādītu jaunus personīgos, Latvijas vai pat pasaules rekordus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi