×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-15
Izsludināts kultūras un izklaides pasākumu mērķprogrammas finansēšanas konkurss

Lai atbalstītu mākslinieciski kvalitatīvu un publiski pieejamu kultūras un izklaides pasākumu rīkošanu, Siguldas novada pašvaldība līdz 15. decembrim aicina pieteikties novada kultūras un izklaides pasākumu finansēšanas konkursam. Papildu informāciju par finansēšanas konkursa nosacījumiem būs iespējams uzzināt informatīvajā seminārā 19. novembrī plkst. 16.00 kultūras centrā “Siguldas devons”.

Kultūras un izklaides pasākumu finansēšanas mērķprogramma dod iespēju pretendēt uz pašvaldības līdzfinansējumu ar konceptuāli pārdomātu, atlasītu un producētu izklaides un kultūras pasākumu programmu, kas tiek piedāvāta kā vienots veselums un kuras mērķis ir:

  • akcentēt kādas konkrētas kultūras jomas, starpkultūru, mākslas jomu prezentāciju un attīstību, veidojot īpašu sabiedrības tikšanās platformu plašai un daudzveidīgai mērķauditorijai;
  • radīt īpašus notikumus, kam raksturīga augsta mākslinieciskā kvalitāte, plaša sabiedrības iesaiste un kuri savā formā atšķiras no regulāra kultūras procesa;
  • nodrošināt Siguldas novada iedzīvotājiem un novada viesiem daudzveidīgas kultūras un izklaides aktivitātes, izmantojot unikālās Siguldas novada dabas un kultūrvides iespējas.

Piedalīties konkursā un pieteikties finansējumam var biedrība vai nodibinājums, kuras pamatdarbības veids ir ar kultūru, izklaidi un/vai mākslu saistīta darbība. Atbalsta gadījumā ir iespējams saņemt finansējumu, kas nepārsniedz 50% no kopējām pasākumu izmaksām.

Interesenti aicināti iepazīties ar mērķprogrammas nolikumu, kā arī nolikumā noteiktajiem vērtēšanas kritērijiem, un aizpildīto pieteikuma veidlapuaprakstuapliecinājumu un tāmi aicināti iesniegt līdz 15. decembrim Siguldas novada Kultūras centrā un nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Siguldas novada kultūras un izklaides pasākumu mērķprogrammas finansēšanas konkurss tiek izsludināts vienu reizi gadā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi