×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-21
Eksperti turpina apsekot kultūras centra “Siguldas devons” skatuvi un iekārtas; pārcelti pasākumi

Turpinās skatuves apgaismošanas un apskaņošanas iekārtu apsekošana un atjaunošana kultūras centrā “Siguldas devons”, kur iepriekšējā nedēļā nenoskaidrotu iemeslu dēļ ieslēdzās ugunsdzēsības sistēmas trauksme un tika uzsākta ūdens izsmidzināšana skatuves zonā.

Pašvaldība ir piesaistījusi dažādus speciālistus atbilstoši kompetences jomām, lai veiktu notikušā cēloņu analīzi. Vienlaicīgi apdrošināšanas uzņēmums “Compensa Vienna Insurance Group ADB” Latvijas filiāle veic ekspertīzi, lai noskaidrotu notikušā cēloņus. Kamēr nav saņemts slēdziens par notikušā cēloņiem, pasākumi un mēģinājumi lielajā zālē “Radix” ir pārcelti vai atcelti.

22. novembrī plānotā Liepājas teātra izrāde bērniem “Polianna” pārcelta uz 14. janvāri plkst. 14.00 un 18.00. Iegādātās biļetes ir derīgas vai arī tās ir iespējams nodot kultūras centra “Siguldas devons” kasē vai rakstot uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv.

Savukārt 23. novembrī plkst. 19.00 plānotais Siguldas novada vidējās paaudzes deju kolektīva “Dūka” koncerts “Tikai īsu mirkli pirms ziemas” pārcelts uz Mālpils kultūras centru (Nākotnes ielā 5, Mālpilī). Uz koncertu “Siguldas devonā” iegādātās biļetes ir derīgas arī Mālpils kultūras centrā. Skatītājiem, kuriem pašiem nav iespēja nokļūt Mālpilī, pie “Siguldas devona” plkst. 18.30 tiks nodrošināts autobuss, kas nogādās uz koncertu un atpakaļ. Turpmāk biļetes būs iespēja iegādāties tikai Mālpils kultūras centrā. Biļetes cena – 2 eiro.

Atcelts ir 4. decembrī plānotais pasākums Goran Gora. “Akordeons un Maskata “Tango””. Biļetes aicinām nodot kultūras centra “Siguldas devons” kasē.

Par citu pasākumu norisi aicinām sekot informācijai pašvaldības informatīvajos kanālos.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi