×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-22
Tiešraidē varēs vērot baleta “Trīs draugi” pasaules pirmizrādi

Piektdien, 29. novembrī, plkst. 19.00 kultūras centrs “Siguldas devons” sadarbībā ar Latvijas Nacionālo operu un baletu aicina piedzīvot baleta “Trīs draugi” pirmizrādes translāciju, kas tapusi pēc Ēriha Marijas Remarka populārā romāna “Trīs draugi” motīviem. Pirmizrādi būs iespēja vērot Zaļās Villas kvartālā.

Izrādes stāsts risinās 1928. gadā kādā lielā Vācijas pilsētā. Trīs draugi – Roberts, Gotfrīds un Oto, – kas ir bijuši kopā gan skolā, gan pēc tam frontē, strādā savā auto darbnīcā un pelna niecīgu iztiku, ķīlējot mašīnas. Laikā, kad apkārt valda krīze, izmisums un ielās arvien biežāk sastopama agresīvi noskaņota jaunatne, draugi atbalstu un prieku rod savstarpējā draudzībā.

Baleta “Trīs draugi” radošā komanda – komponists Pāvels Akimins, horeogrāfs Sergejs Zemļanskis, dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce, muzikālais vadītājs un diriģents Jānis Liepiņš, horeogrāfa asistents Dmitrijs Gaitjukevičs, scenogrāfs un kostīmu mākslinieks Maksims Obrezkovs, gaismu mākslinieks Aleksandrs Sivajevs. Komandas pārstāvji – P. Akimins, S. Zemļanskis, R. Bugavičute-Pēce un M. Obrezkovs – skatītājiem zināmi no Liepājas teātrī veidotās izrādes “Precības”, kas triumfēja teātra balvas “Spēlmaņu nakts 2017” ceremonijā.

Ieeja – bez maksas.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi