×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-27
Kultūras centrā “Siguldas devons” būs iespēja noskatīties filmu “Laimīgā filma”

Trešdien, 11. decembrī, plkst. 19.00, kultūras centrā “Siguldas devons” būs iespēja noskatīties patiesu, radošuma, humora un emociju piepildītu dokumentālo filmu “Laimīgā filma” (The Happy Film, 2016), aicinot skatītāju palūkoties uz savu dzīvi un ikdienā pieredzētajām sajūtām.

Filma stāsta par austriešu dizaineri Stefanu Zagmaisteru, kurš dzīvo savā sapņu pilsētā Ņujorkā. Stefanam veicas darbā, kurā viņš veido albumu vāciņus mūzikas grupai “The Rolling Stones”, mūziķim Jay-Z un citiem. Taču nedod mieru sajūta, ka viņš varētu būt kas vairāk, tādēļ Stefans nolemj pats sevi pārvērst par dizaina projektu. Viņš veic trīs eksperimentus ar meditāciju, terapiju un narkotikām, bet reālā dzīve iejaucas procesā – mākslu, mīlestību un nāvi nav iespējams atdalīt vienu no otra. Stefana unikālie dizaini un sāpīgā personiskā pieredze atklāj viņa raksturu visā tā krāšņumā.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā; filmas ilgums – 95 minūtes. Režisori: Hillmans Kērtiss (Hillman Curtis), Bens Neibors (Ben Nabors), Stefans Zagmaisters (Stefan Sagmeister).

Biļetes pieejamas kultūras centra “Siguldas devons” kasē. Biļetes cena – 2 eiro. Filmu nav ieteicams apmeklēt skatītājiem, kas jaunāki par 14 gadiem.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi