×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-28
Ēdināšanas pakalpojumus skolās no 6. janvāra nodrošinās SIA “Aniva”

Siguldas novada pašvaldība 25. novembrī noslēgusi līgumu ar ēdinātāju SIA “Aniva”, kurš no 2020. gada 6. janvāra uzsāks ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu Siguldas novada skolās. Saskaņā ar uztura speciālista, pašvaldības speciālistu un Iepirkumu komisijas locekļu vērtējumu SIA “Aniva” piedāvājums tika atzīts par saimnieciski izdevīgāko un kvalitatīvāko visās iepirkuma daļās.

Lai nodrošinātu ēdināšanas pakalpojuma nepārtrauktību un jaunais uzņēmējs SIA “Aniva” spētu aprīkot trīs skolu virtuves blokus, Siguldas novada skolēnus līdz šā semestra beigām (20. decembrim) turpinās ēdināt SIA “Baltic Restaurants Latvia”. Skolēnu brīvlaikā notiks ēdinātāju maiņa, virtuves bloku iekārtošana, kā arī sagatavošanās jaunajam darba cēlienam.

Novada skolu ēdināšanas pakalpojumu iepirkumu Siguldas novada pašvaldība izsludināja oktobra sākumā. Iepirkums sastāvēja no trim daļām, un uzņēmējs varēja pieteikties gan uz kādu atsevišķu daļu, gan visām daļām kopā. Iepirkuma procedūrā piedalījās kopumā trīs ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji – SIA “Aniva”, SIA “Arseja” un SIA “P. Dussmann”, kuri piedāvājumu iesniedza uz visām trim iepirkuma daļām.

Ņemot vērā vecāku iesniegtos ieteikumus, gan skolu, gan arī bērnudārzu ēdināšanas iepirkumā tika iestrādātas augstas prasības produktu kvalitātei, produktu piegādātāju izvēlē, speciālo diētu nodrošināšanā, kā arī papildu prasība bija nodrošināt dārzeņu pirmapstrādi uz vietas ēdināšanas blokā, neizmantojot jau mizotus, vakuumā fasētus dārzeņus.

Iepirkumā saskaņā ar normatīvajiem aktiem tika iekļautas arī Zaļā iepirkuma prasības. Iesniegtie piedāvājumi tika vērtēti atbilstoši saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma un Zaļā iepirkuma nosacījumiem saskaņā ar šādiem kritērijiem:

  • ēdiena kvalitāte – 55 punkti (tajā skaitā ēdienkaršu kvalitāte – 15 punkti, ēdienkaršu uzturvērtība, atbilstība – 20 punkti, produktu daudzveidība – 20 punkti);
  • produktu kvalitāte – 18 punkti;
  • videi draudzīgs piegādes veids – 15 punkti;
  • cena – 12 punkti.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi