×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-02
​Šici Pasaules kausa otrajā posmā iekļūst labāko sešiniekā
Aizvadītajā nedēļas nogalē Leikplesidā notiekošajā Viessmann Pasaules kausa otrajā posmā kamaniņu sportā augstajā sestajā vietā finišēja brāļi Andris un Juris Šici, kamēr dāmu konkurencē labāko divpadsmitnieku noslēdza Kendija Aparjode.
 
Divvietīgo ekipāžu sacensībās pirmajā braucienā labāko rezultātu starp latviešiem uzrādīja Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, ierindojoties 10. vietā, kamēr brāļi Šici ieņēma 11. vietu, bet Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs – 16. vietu. Otrajā braucienā Šici uzlaboja savu laiku braucienā par vairāk kā pussekundi un ar ceturto laiku braucienā pakāpās uz 6. vietu summā. Gudramovičam/Kalniņam arī otrajā braucienā labāks laiks un septītā vieta, kas ļāva pakāpties uz astoto vietu divu braucienu summā. Par vairāk kā pussekundi savu laiku uzlaboja arī Putins/Marcinkēvičs, kuriem 13. vieta otrajā braucienā un kopvērtējumā.
 
Pārliecinoši labākie abos sacensību braucienos bija Vācijas ekipāža Tobiass Vendls/Tobiass Arlts, kuri tuvākos sekotājus citu Vācijas ekipāžu Toni Egertu/Sašu Benekenu apsteidza par 0.184 sekundēm. Bronza Austrijas vadošajai ekipāžai Tomasam Stoiem/Lorenzam Kolleram. Brāļi Šici uzvarētājiem divu braucienu summā piekāpās par 0.888 sekundēm.
 
Dāmu konkurencē Kendijai Aparjodei pirmajā braucienā neizdevās starts, taču finišā 15. vieta, un ar stabilu otro braucienu izdevās pakāpties uz 12. vietu summā, kas ir sportistes labākais rezultāts līdz šim Leikplesidas trasē. Ulla Zirne divu braucienu summā bija tikai trīs sekundes simtdaļas lēnāka un ieņēma 13. vietu, kamēr Elīzai Caucei 18. vieta.
 
Ar labākajiem laikiem abos braucienos uzvaru izcīnīja vāciete Jūlijai Taubica, sudrabs amerikānietei Emīlijai Svīnijai, bet bronza krievietei Viktorijai Demčenko. E. Svīnija pēc sava brauciena laboja trases rekordu par vairāk kā simtdaļu, ko pēc tam vēl uzlaboja J. Taubica.
 
Nākamais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā notiks nākamajā nedēļas nogalē Vistlerā, Kanādā.
 
Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācija sabiedrisko attiecību speciāliste
Sandra Grosberga

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi