×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-03
Siguldiešiem labi rezultāti Latvijas jaunatnes badmintona čempionātā
Valmierā aizvadīts Latvijas jaunatnes badmintona čempionāts U11 un U19 vecuma grupās. Ievērojamu skaitu medaļu vienspēļu un dubultspēļu turnīros izcīnījuši Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas spēlētāji. Ar divām zelta un vienu sudraba medaļu dalību jaunatnes čempionātos noslēgusi Liāna Lencēviča, kura dažādās vecuma grupās sākot no U11 Latvijas jaunatnes čempionātos kopumā izcīnījusi 38 zelta medaļas.
 
U19 vienspēļu turnīra finālā Liāna ar 13:21, 9:21 piekāpās Unai Bergai no Valmieras, bet dubultspēļu finālā viņas abas kopā triju setu cīņā ar 21:10, 10:21, 21:18 pārspēja siguldietes Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu, trešajā vietā ierindojās vēl viens Siguldas duets – Amanda Azarova un Arta Priedniece. Savukārt jaukto dubultspēļu izšķirošajā spēlē Liāna Lencēviča kopā ar Alenu Zandovski pārliecinoši pieveica Robertu Renāru Miščenko un Eiprilu Briedi no Rīgas ar rezultātu 21:8, 21:10.
 
Bronzu “mikstā” nopelnīja siguldieši Dāvis Strazdiņš un Anna Kupča, Arta Priedniece pārī ar Jelgavas pārstāvi Paulu Rozenvaldu ieguva septīto vietu, turklāt vēl viena trešā vieta Dāvim jauniešu dubultspēlēs pārī ar Alenu Zandovski.
 
Vēl siguldiešiem Alenam Zandovskim un Dāvim Strazdiņam vienspēlēs jauniešiem attiecīgi sestā un trīspadsmitā vieta, jaunietēm vienspēlēs A. Kupča ceturtajā, A. Rulle-Titava un  A. Priedniece dalītā piektajā, Paula Mackēviča – piecpadsmitajā vietā. Paulai astotā vieta dubultspēlēs jaunietēm kopā ar valmierieti D. Bortkeviču.
 
U11 vecuma grupā Latvijas absolūtā čempionāta titulu ieguva Regnārs Bajārs no Baložiem. Vienspēlēs zēniem siguldieši Jaroslavs Aleksejevs un Raimonds Dzenis attiecīgi trešajā un desmitajā vietā.
 
Divus čempiones titulus ieguva siguldiete Leila Anna Siliņa. Individuālajā turnīrā viņa finālā apspēlēja K. Šeferi no Valkas a rezultātu 21:13, 21:13, bet pāru cīņās kopā ar vienspēļu turnīra bronzas laureāti Agati Štameri pārspēja Lauru Lencēviču no Siguldas un Lindu Romanovsku no Valmieras ar rezultātu 21:9, 21:12. Savukārt “mikstā” duetā ar J. Aleksejevu nācās samierināties ar bronzas godalgu.
 
Vēl U11 grupā vienspēlēs meitenēm Laura Lencēviča piektajā, Elizabete Ersta desmitajā un Ksenija Poluškina devītajā vietā. Dubultspēlēs Elizabete un Ksenija piektajā vietā, tāpat kā R. Dzenis un A. Štamere “mikstā”.
 
Paralēli Latvijas čempionātam notika arī Latvijas kausa izcīņas sacensības U13 vecuma grupā. Uzvarot visās spēļu kategorijās, par absolūto uzvarētāju kļuva Madara Mackēviča. Vienspēlēs viņā finālā pieveica kluba biedreni Nikolu Muķieli, apvienojoties pārī, viņas bija pārliecinoši labākās dubultspēlē un kopā ar Edgaru Romku arī jaukto pāru cīņās. Edgaram vēl uzvara vienspēlēs un kopā ar Danielu Kubliņu otrā vieta zēnu dubultspēlēs. Nikolai vēl trešā vieta jauktajās dubultspēlēs kopā ar valmierieti K. Zviedri.
 
Vēl šajā grupā D. Kubliņam devītā vieta vienspēlēs zēniem, Elizabetei Apsītei piektā vieta gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs meitenēm.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi