×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-03
Decembrī noslēdzas projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” 1. kārta
Kopš 2017. gada aprīļa Siguldas novada pašvaldība īsteno Eiropas Sociālā fonda projektu Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!”. Projekta 1. kārta noslēdzas 2019. gada 31.decembrī, bet tiek plānota arī projekta 2.kārta, kuru plānots uzsākt 2020. gadā. Projekta mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanu un slimību profilaksi, radot iedzīvotājiem iespēju iesaistīties veselību veicinošās, izglītojošās un slimību profilakses aktivitātēs un veicināt iedzīvotāju veselības paradumu maiņu.
 
Kopš 2017. gada ar projekta finansējumu īstenotas dažādas veselīgu un aktīvu dzīvesveidu veicinošas aktivitātes plašam iedzīvotāju lokam.
 
Projekta ietvaros ir notikušas:
  • 340 iedzīvotāju bezmaksas nodarbības, tai skaitā 158 dažādu sporta veidu nodarbības, 114 nodarbības pagastos, 68 nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām;
  • 384 fizisko aktivitāšu nodarbības bērniem un jauniešiem, tai skaitā 280 peldēšanas un 107 slēpošanas nodarbības, kā arī iegādāti 120 distanču slēpošanas inventāra komplekti;
  • 6 Veselības un sporta nedēļas un 6 Veselības dienas;
  • 5115 bērnu vingrošanas nodarbības visās Siguldas novada pašvaldības pirmskolas izglītības iestādēs;
  • 64 reproduktīvās veselības nodarbības izglītības iestādēs;
  • 202 veselīga uztura nodarbības izglītības iestādēs;
  • 21 bērnu un jauniešu veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometne;
  • 3 nodarbību cikli – pa 12 nodarbībām katrā – vecāku grupām “Izproti sava bērna bailes”;
  • 30 nodarbības senioriem Dienas centrā “Dzīvo ar aizrautību”.
 
Projekta laikā plānotās aktivitātes veidoja pasākumu kompleksu, kas veicina iedzīvotāju paradumu maiņu par labu veselīgam un aktīvam dzīvesveidam. Visas veselības veicināšanas pasākumu aktivitātes tika vērstas uz to, lai mudinātu cilvēku domāt par savu veselību ikvienā vecuma posmā.
 
Kopējais plānotais projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” finansējums sastāda 200 132,27 eiro, tai skaitā ESF finansējums ir 170112,43 eiro un valsts budžeta finansējums – 30019,84 eiro.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi