×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-03
Bērziņš izcīna uzvaras pirmajos jauniešu A Pasaules kausa posmos Insbrukā
Aizvadītajā nedēļas nogalē Insbrukā, Austrijā, norisinājās sezonas pirmie divi jauniešu A Pasaules kausa posmi kamaniņu sportā, kur pārliecinošs sniegums un dubultuzvara Latvijas jaunajam talantam Gintam Bērziņam.
 
Gints Bērziņš, kurš pagājušo sezonu noslēdza ar uzvaru jauniešu A Pasaules kausa kopvērtējumā, apliecināja savu dominanci pasaules jauniešu vidū, uzvarot abās sacensību dienās. Augstajā astotajā vietā otrajā posmā finišēja Kaspars Rinks, kurš pēc tam kopā ar Ardi Liepiņu izcīnīja arī augsto piekto vietu jauniešu A divvietīgo ekipāžu konkurencē. Savukārt sestā vieta starp divvietīgajām ekipāžām Krišjānim Brūnam/Vitālijam Jeogorovam. Starp jaunietēm A lielisks sezonas sākums Zanei Kalumai, kura ar septīto un astoto laiku braucienos ieņēma sesto vietu summā. Meiteņu divvietīgo ekipāžu konkurencē devītā vieta Viktorijai Ziediņai/Selīnai Elizabetei Zvilnai.
 
Otrajā sacensību dienā gan Kaspars Rinks/Ardis Liepiņš, gan Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna uzlaboja pirmās dienas rezultātus, finišējot attiecīgi ceturtajā un sestajā vietā divu braucienu summā. Astotā vieta Krišjānim Brūnam/Vitālijam Jegorovam. Starp jaunietēm A labākais rezultāts Frančeskai Bonai, kura finišēja 20. vietā.
 
Nākamais sacensību posms jauniešiem A, kā arī junioriem notiks pēc nedēļas Kēnigzes trasē Vācijā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi