×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-04
No 2020. gada būvniecības process kļūs pilnībā digitāls

Būvniecības valsts kontroles birojs informē, ka no 2020. gada 1. janvāra būvniecības process Latvijā kļūs pilnībā digitāls. Ikvienam, kas vēlēsies kaut ko pārbūvēt vai būvēt no jauna, būvniecības procesa dokumentāciju būs jāveic Būvniecības informācijas sistēmā (BIS). Siguldas novada pašvaldībā jau šobrīd būvniecības dokumentus ir iespējams iesniegt BIS.

Lai veicinātu BIS lietojamību un sniegtu atbalstu sistēmas lietošanā, Būvniecības valsts kontroles birojs līdz gada beigām organizē bezmaksas informatīvus reģionālus seminārus un vebinārus projektētājiem, tehnisko noteikumu izdevējiem un būvniekiem par BIS funkcionalitāti, darbības iespējām un sistēmas lietošanas ieguvumiem. Šobrīd klātienes semināru dalībnieku grupas ir nokomplektētas. Plašāka informācija pieejama šeit.

Ja būvniecības ieceres dokumentu iesniegšana notiks bez sertificēta būvspeciālista dalības, novada iedzīvotāji par sev interesējošiem jautājumiem aicināti sazināties ar Būvniecības kontroles nodaļas speciālistiem, rakstot uz e-pasta adresi buvvalde@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 67800956. Tāpat Siguldas novada Būvvalde sniegs konsultācijas par BIS lietošanu, un no nākamā gada Būvvaldē būs pieejama darba vieta apmeklētājiem, kuri Būvniecības informācijas sistēmā varēs iesniegt nepieciešamos dokumentus.

Būvniecības informācijas sistēmas informatīvs buklets

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi