×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-05
Šonedēļ Siguldas novadā: Siguldas novada Goda diena, Latvijas Karatē čempionāts un citi pasākumi

Šajā nedēļas nogalē kultūras centrā “Siguldas devons” notiks Siguldas novada Goda diena, kurā godinās apbalvojumu “Siguldas novada Goda novadnieks” un “Siguldas novada Gada novadnieks” ieguvējus –​ drosmīgus, neatlaidīgus novada iedzīvotājus, kas ar aizrautību spēj darīt sabiedrībai nozīmīgas lietas​. Svinīgajā pasākumā ar koncertprogrammu “Rīta un vakara dziesmas” uzstāsies Raimonds Tiguls un Rīgas Doma zēnu koris novadnieka Mārtiņa Klišāna vadībā. Koncertzālē “Baltais flīģelis” ģimenēm ar bērniem būs iespēja baudīt izrādi “Tētis”, savukārt Siguldas pagasta Kultūras namā – Kuldīgas kustību teātra “Purple Line” izrādi “Ikviens”. Jūdažu Sabiedriskajā centrā gardas piparkūkas varēs veidot piparkūku darbnīcā kopā ar bērnu centru “Kā mājās”, savukārt Zaļās Villas kvartālā būs iespēja apmeklēt Ziemassvētku dāvanu un gardumu tirdziņu un piedalīties radošajās darbnīcās. Siguldas Sporta centrā šonedēļ notiks Latvijas Karatē čempionāts.

Piektdien, 6. decembrī

  • Plkst. 12.00 bezmaksas nodarbība spēka zālē cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Siguldas Sporta centrā.
    Pieteikšanās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26761072.

Sestdien, 7. decembrī

  • Bezmaksas nodarbība “Vesela mugura”:
    • plkst. 8.30 Allažu Sporta centrā;
    • plkst. 10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā;
    • plkst. 10.00 Mores pagasta Tautas namā.
  • Plkst. 10.00 Latvijas Karatē čempionāts Siguldas Sporta centrā.
  • Plkst. 11.00 Ziemassvētku labdarības tirdziņš Siguldas Valdorfa bērnudārzā.
    Pasākumā būs iespēja dziedāt Ziemassvētku dziesmas, piedalīties kopīgās dejās, tirgoties un mieloties ar kārumiem. Bērnudārzā darbosies arī radošās darbnīcas un notiks loterija.
  • No plkst. 11.00 līdz 17.00 Ziemassvētku dāvanu un gardumu tirdziņš Zaļās Villas kvartālā.
    Tirdziņā varēs iegādāties vietējo mākslinieku, amatnieku un ražotāju radītās lietas. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties radošajās aktivitātēs, apmeklējot stikla apgleznošanas, virteņu šūšanas vai keramikas darbnīcas. Savukārt mazākajiem apmeklētājiem Ziemassvētku pasakas plkst. 16.00 stāstīs Iveta Brikmane.
  • Plkst. 13.00 bezmaksas peldēšanas nodarbība cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Siguldas Sporta centrā.
    Pieteikšanās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26879835.
  • Plkst. 14.00 konkurss “Jāņa tirgus muzikants” Jāņa tirgū. Grupu “Gāzēts Piens” un “Caroline!” uzstāšanās.
    Par iknedēļas konkursa dalībniekiem būs iespēja balsot ikvienam apmeklētājam sešas dienas no mūziķu uzstāšanās brīža, izmantojot īpašu žetonu, kas izsniegts, iegādājoties pirkumu Jāņa tirgū.
  • Plkst. 14.00 piparkūku darbnīca kopā ar bērnu centru “Kā mājās” Jūdažu Sabiedriskajā centrā.
  • Plkst. 17.00 izrāde bērniem un viņu vecākiem “Tētis” koncertzālē “Baltais flīģelis” (Izrāde izpārdota).
    Izrāde stāstīs par dažādiem tētiem no bērnu skatupunkta. Tētis var būt aizņemts, noguris vai priecīgs, tētis var būt visāds, bet, lai arī kāds viņš būtu, viņš ir tētis. Izrādes režisors Jānis Znotiņš.

Svētdien, 8. decembrī

  • No plkst. 11.00 līdz 17.00 Ziemassvētku dāvanu un gardumu tirdziņš Zaļās Villas kvartālā.
    Pasākuma mazākajiem apmeklētājiem Ziemassvētku pasakas plkst. 12.00 stāstīs Inonata Millere.
  • Plkst. 16.00 Siguldas novada Goda diena kultūras centrā “Siguldas devons”.
    Pasākumā, izrādot cieņu Siguldas novada izcilībām, dzīvesveida vērtībām un aizrautīgajam garam tiks godināti iedzīvotāju izvirzītie supervaroņi – apbalvojumu “Siguldas novada Goda novadnieks” un “Siguldas novada Gada novadnieks” ieguvēji. Koncertā latviskās vērtības un ceļojumu no pagātnes uz nākotni koncertprogrammā “Rīta un vakara dziesmas” izpildīs komponists Raimonds Tiguls un Rīgas Doma zēnu koris novadnieka Mārtiņa Klišāna vadībā.
    Ieeja – bez maksas. Plašāka informācija apskatāma šeit.
  • Plkst. 17.00 Kuldīgas kustību teātra “Purple Line” izrāde “Ikviens” Siguldas pagasta Kultūras namā.
    Izrāde “Ikviens” ir 15. gadsimta anonīma autora morāles luga, kurā notikumi un parādības atspoguļotas simboliski. Luga, kas tapusi Eiropas Kristiešu dominances laikā, ir aktuāla arī mūsdienu postmodernajā pasaulē. Jautājums, kas veido cilvēka apziņu un izpratni, vēl joprojām ir tikpat nozīmīgs: Vai mūsu dzīve ir atkarīga tikai no mums pašiem?
    Biļetes cena – 2,50 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 20% atlaide.

Izstādes

  • Mākslinieces Dinas Dubiņas personālizstāde “Prieks” kultūras centrā “Siguldas devons”
  • Mākslu skolas “Baltais flīģelis” pedagogu un audzēkņu mākslas darbu izstāde ““Baltais flīģelis” ar skatu nākotnē” Mākslu skolā “Baltais flīģelis”
  • Cikla “Bērnu grāmatu ilustratori” literārā izstāde “Iepazīsim mākslinieka Edgara Folka daiļradi!” Siguldas novada bibliotēkā
  • Atklātņu kolekcijas izstāde “Ziemassvētku sveicieni senajās atklātnēs” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Tematiskā izstāde “Aicini eņģeli ciemos” Jūdažu bibliotēkā
  • Tematiskā izstāde “Baltais Ziemassvētku laiks” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā
  • Dzejniekam Leonam Briedim 70 gadu jubilejā veltīta izstāde “Ienirstot dzejas, dzīves un Visuma dzīlēs” Siguldas novada bibliotēkā
  • Rakstniecei Evai Mārtužai 65 gadu jubilejā veltīta izstāde “Visas pārliecības vienlīdzīgas” Siguldas novada bibliotēkā

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi