×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-05
Līdz 15. decembrim aicina pieteikties kultūras projektu un kultūras un izklaides pasākumu finansēšanas konkursiem

Domājot par novadniekiem un pilsētas viesiem daudzveidīgu kultūras un izklaides piedāvājumu, kā arī atbalstot iedzīvotāju iniciatīvas kultūras piedāvājumu radīšanā, Siguldas novada pašvaldība līdz 15. decembrim aicina pieteikties novada kultūras un izklaides pasākumu finansēšanas konkursam un Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursam.

Kultūras un izklaides pasākumu finansēšanas mērķprogramma dod iespēju pretendēt uz pašvaldības līdzfinansējumu ar konceptuāli pārdomātu, atlasītu un producētu izklaides un kultūras pasākumu programmu, kas tiek piedāvāta kā vienots veselums un kuras mērķis ir:

  • akcentēt kādas konkrētas kultūras jomas, starpkultūru, mākslas jomu prezentāciju un attīstību, veidojot īpašu sabiedrības tikšanās platformu plašai un daudzveidīgai mērķauditorijai;
  • radīt īpašus notikumus, kam raksturīga augsta mākslinieciskā kvalitāte, plaša sabiedrības iesaiste un kuri savā formā atšķiras no regulāra kultūras procesa;
  • nodrošināt Siguldas novada iedzīvotājiem un novada viesiem daudzveidīgas kultūras un izklaides aktivitātes, izmantojot unikālās Siguldas novada dabas un kultūrvides iespējas.

Piedalīties konkursā un pieteikties finansējumam var biedrība vai nodibinājums, kuras pamatdarbības veids ir ar kultūru, izklaidi un/vai mākslu saistīta darbība. Atbalsta gadījumā ir iespējams saņemt finansējumu, kas nepārsniedz 50% no kopējām pasākumu izmaksām. Mērķprogrammas nolikums aplūkojams šeit. Interesenti aizpildītu pieteikuma veidlapu, aprakstu, apliecinājumu un tāmi aicināti iesniegt Siguldas novada Kultūras centrā un nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursa mērķis ir veidot labvēlīgus nosacījumus iedzīvotāju iniciatīvām un vietējās kopienas iesaistīšanai kultūras piedāvājumu radīšanā un patēriņā. Par 2020. gada Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursa prioritātēm noteiktas:

  • jaunu kultūras produktu veidošana bērnu un ģimeņu auditorijai Siguldas novada piederības stiprināšanai;
  • Siguldas novada kultūrvēsturiskā mantojuma, tai skaitā, sporta un kultūrtūrisma attīstības apzināšana, dokumentēšana un popularizēšana;
  • Siguldas novada kultūrvidei un dabas videi atbilstošu, unikālu kultūras aktivitāšu veidošana;
  • jaunu un inovatīvu kultūras ideju realizēšana Siguldas novadā, kas spēj radīt rezonansi un būt nozīmīgas Latvijas mērogā.

Konkursā var piedalīties jebkura fiziska persona, kura normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrēta kā individuālais komersants vai saimnieciskās darbības veicējs, kā arī juridiska persona. Katrs pretendents konkursā var iesniegt ne vairāk kā divus projektus. Piešķirtā finansējuma apmērs vienam projektam ir no 70 līdz 2 000 eiro, konkursā pieejamais kopējā finansējuma apjoms ir 24 000 eiro. Konkursa nolikums pieejams šeit. Aizpildīta pieteikuma veidlapa, projekta apraksts, tāme jāiesniedz personīgi Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā tā darba laikā vai jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi kultura@sigulda.lv.

Plašāka informācija aplūkojama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi