×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-06
Biedrība “Cerību spārni” saņem Atzinības rakstu

3. decembrī Latvijas Republikas tiesībsargs sadarbībā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību “Apeirons” un Latvijas Nacionālo bibliotēku jau piekto gadu svinīgā ceremonijā pasniedza balvas un atzinības rakstus konkursa “Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam” laureātiem. Svinīgajā pasākumā Atzinības rakstu nominācijā “Nodarbinātības veicinātājs” saņēma biedrība “Cerību spārni”.

Konkursam biedrību “Cerību spārni” un sociālo uzņēmumu “Visi var” izvirzīja Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests, novērtējot biedrības darbu, kā arī izveidotos atbalsta pakalpojumus, tai skaitā sociālo uzņēmumu “Visi Var”, kas nodrošina nodarbinātības pasākumus cilvēkiem ar invaliditāti.

Svinīgais pasākums tiek rīkots, lai godinātu tos, kuri aizstāv cilvēku ar īpašām vajadzībām tiesības un veicina viņu iekļaušanu sabiedrībā, tādējādi sekmējot cilvēku ar invaliditāti tiesību aizsardzību, kā arī veicinot sabiedrības izpratni un iesaisti cilvēku ar invaliditāti situācijas uzlabošanā.

Informāciju sagatavoja:
biedrības “Cerību spārni” vadītāja
Eva Viļķina


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi