×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-07
Godināti Siguldas novada zelta pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 un vairāk gadu

7. decembrī kultūras centrā “Siguldas devons” Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sveica tos novada pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un šajā gadā atzīmē zelta kāzu jubileju. Svinīgajā pasākumā godināts arī pāris, kas šogad atzīmējis 60 gadu kāzu jubileju jeb dimanta kāzas.

“Stipras, saticīgas ģimenes ir mūsu vislielākā vērtība, un jūs esat tam apliecinājums. Jūsu savstarpējā uzticēšanās, cieņa, atbalsts, kā arī patiesa un īsta mīlestība vairāk nekā pusgadsimta garumā ir tās īpašības, kuras mēs ikkatrs vēlētos. No jums varam mācīties pacietību un sapratni vienam pret otru. Siguldas novads lepojas ar jums un jūsu ģimenēm!” svinīgajā pasākumā sacīja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Zelta kāzu pasākumā pāriem tika pasniegta atjaunota laulības apliecība, Latvijas Bankas izdotā sudraba monēta “Sigulda”, kā arī dekoratīvs šķīvis, kurš nes preču zīmes “Radīts S!guldā” apliecinājumu.

Pasākumā tika godināts pāris, kas šogad atzīmē 60 gadu kāzu jubileju – Gaida un Arnis Ābeles. Viņi savu laulību reģistrēja Rīgā 1959. gada 29. aprīlī un Siguldas novadu par savām mājām sauc kopš 1977. gada, kad Allažu pagastā iegādājās lauku īpašumu.

Tāpat godināti pieci pāri, kuri šogad svin 50 gadu kāzu jubileju. Rasa un Ziedonis Kukaiņi savu laulību reģistrēja Rīgā 1969. gada 1. februārī, un Siguldā viņi patstāvīgi dzīvo pēdējos 14 gadus, tomēr pārim cieša saikne ar Siguldu un Turaidu bijusi vienmēr. Vairāki zelta pāri savu laulību reģistrējuši Siguldā, un šeit dzīvo jau vairāk nekā 50 gadus: Marija un Dainis Zeilas laulību reģistrēja 1969. gada 18. aprīlī, Vladislava un Pēteris Kaivēni laulājās 1969. gada 17. maijā, savukārt Ilze un Svens Pirtnieki gredzenus mija 1969. gada 2. augustā. Jāpiemin, ka Svens ir siguldietis piektajā paaudzē. Zelta pāris Līvija un Laimonis Birzgaļi laulību reģistrēja Lēdurgā 1969. gada 25. oktobrī un Siguldā dzīvo 50 gadus.

Pasākumu ar muzikālu sveicienu papildināja skatuves mākslinieki Silvestrs Lorencs un Helvijs Kārkliņš no grupas “Zelta kniede”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi