×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-11
Siguldas slimnīcā tūkstošajās dzemdībās pasaulē nācis puisītis Renārs

Vakar, 10. decembrī, Siguldas slimnīcā pasaulē nācis 1000. dzemdībās piedzimušais mazulis Renārs Seskis. Siguldas slimnīcai šie ir dubulti svētki, jo mazulis piedzimis Ritai Seskei, kura ir slimnīcas Rehabilitācijas nodaļas vadītāja. Tūkstošajās dzemdībās dzimušo Renāru un viņa ģimeni sveica Siguldas slimnīcas vadītājs Valdis Siļķe un Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, pasniedzot Latvijas Bankas sudraba monētu “Sigulda”, kā arī citas dāvanas, kuras nes “Sigulda aizrauj” un “Radīts S!guldā” zīmolu.

Māmiņa Rita Seske un tētis Jānis Seskis stāsta, ka mājās mazuli gaida lielā māsa Nikola, savukārt SIA “Siguldas slimnīca” valdes priekšsēdētājs piebilst, ka Ritai sākotnēji bija plānotas 999. dzemdības, bet īsi pirms došanās uz dzemdību zāli, Ritu apsteidza cita siguldiete, kā rezultātā slimnīcas darbiniece kļuva par 1000. dzemdētāju.

Māmiņa Rita Seske priecājas, ka šobrīd Siguldas slimnīcā pilnībā tiek atjaunota Rehabilitācijas nodaļa (3. nodaļa) ar abiem gaiteņiem līdz 4. nodaļai un kāpņu telpa no 3. stāva līdz Uzņemšanas nodaļai, jo darbā pēc bērnu kopšanas atvaļinājuma viņa varēs atgriezties un strādāt jaunās un mūsdienīgās telpās, kas piemērotas pacientiem ar kustību traucējumiem un kurās ir jaunākajām tendencēm atbilstošs aprīkojums. Papildus tam slimnīcas Rehabilitācijas nodaļa tiks aprīkota ar ārējām, elektriski regulējamām žalūzijām saules pusē, kā arī rekonstruēta ventilācijas sistēma, uzstādot īpašus filtrus ar ozonizāciju un bipolāro jonizāciju.

Siguldas slimnīcā līdz 2020. gada pavasarim norit Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansēts un valsts budžeta atbalstīts projekts “Siguldas slimnīcas veselības aprūpes infrastruktūras atjaunošana” vairāk nekā 770 tūkstošu eiro apmērā. Siguldas novada pašvaldība šajā projektā investējusi 46 239 eiro.

Atgādinām, ka 2019. gada otrajā pusgadā dzimušo mazuļu reģistrācija godināšanas pasākumam “Esmu dzimis Siguldas novadā”, kas norisināsies 14. martā, notiks no 2. līdz 31. janvārim pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Īpašās piemiņas monētas “Esmu dzimis Siguldas novadā” var saņemt jaundzimušie, kuru pirmā deklarētā dzīvesvieta līdz pasākuma norises dienai ir Siguldas novadā, kā arī vismaz vienam no vecākiem deklarētā dzīvesvietas adrese ir Siguldas novadā ne mazāk kā vienu gadu pirms pasākuma norises dienas.

2019. gada pirmajā pusgadā Siguldas novadā deklarēti 123 jaundzimušie – 67 meitenes un 56 zēni. Savukārt 2018. gadā Siguldas novadā kopumā deklarēti 230 jaundzimušie – 121 meitenīte un 109 zēni.

Siguldas novada pašvaldība sveic ģimeni šajā brīnišķīgajā notikumā, vēlot aizrautību it visā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi