×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-11
Mores pamatskolā skolēni apgūst datoriku
Šis mācību gads ir pasludināts par tehnoloģiju gadu, tāpēc Mores pamatskola šogad ir ieviesusi dažādus mācību priekšmetus, lai veicinātu skolēnu interesi par datorikas un tehnoloģiju apguvi.
 
Vispārējās izglītības programmā visās klašu grupās ir nodrošināta fakultatīva nodarbība “Datorika”,  tāpat ir izveidota jauna interešu izglītības programma “Datorika” un iegādāti arī LEGO WeDo2.0 robotu komplekti, kas pieejami gan vispārējās, gan speciālās izglītības programmas skolēniem. Mores pamatskolā arī plāno dažādas tehnoloģiju aktivitātes. Piemēram, 5. decembrī vispārējās izglītības programmās Eiropas Sociālā fonda projekta “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” ietvaros tika organizēta mācību vizīte datorikas un tehnoloģiju apguvei “LEGO EV3 Mindstorm praktiskās nodarbības”, ko apmeklēja 3.–8.klašu skolēni. Dienas laikā tika īstenotas četras 90 minūšu nodarbības, nodrošinot skolēniem iespēju pāros strādāt ar robotu. Skolēniem bija iespēja izveidot “EV3 Mindstorm” robota modeli, kā arī dot šim robotam “dzīvību”, to programmējot. Daļa skolēnu bija jau nodarbojušies ar robotu veidošanu skolas interešu izglītības pulciņā “Datorika”, strādājot ar WeDo2.0 komplektiem, bet dažiem tā bija pirmā sastapšanās ar robotiku. Skolēni strādāja aizrautīgi, rūpīgi un precīzi, tāpēc izdevās paveikt visu plānoto.
 
Mores pamatskola tehnoloģiju gadā organizēs arī citas mācību vīzītes datorikas un tehnoloģiju apguvei, kurās būs iespējams iepazīsties un praktiski darboties arī ar cita veida robotiem un dažādām tehnoloģijām.
 
Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas Datorikas pulciņa vadītāja
Inita Saulīte

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi