×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-13
Inārs Kivlenieks gūst uzvaru Nāciju kausā Vistlerā

Ceturtdien Vistlerā, Kanādā aizvadītas Nāciju kausa sacensības pirms nedēļas nogalē gaidāmā trešā Viessmann Pasaules kausa posma kamaniņu sportā. Lielisks starts un uzvara vīru konkurencē Ināram Kivleniekam, kamēr astotā vieta Rikam Kristenam Rozītim un 13. vieta Ullai Zirnei.

Inārs Kivlenieks aizvadīja ļoti sīvu braucienu ar austrieti Dāvidu Gleiršeru, pārmaiņus kļūstot par līderiem. Finišā I. Kivlenieks bija astoņas sekundes tūkstošdaļas ātrāks. Trešā vieta vēl vienam Austrijas sportistam Reinhardam Egeram, finišējot par 0.085 vēlāk kā Dāvids Gleiršers. Riks Kristens Rozītis arī aizvadīja labu braucienu un finišēja 0.247 sekundes aiz I. Kivlenieka.

Dāmu konkurencē Ulla Zirne finišēja ar trīspadsmito labāko laiku, uzvarētājai vācietei Annai Bereiterei piekāpjoties par 0.393 sekundēm. Sudrabs vēl vienai vācietei Kajennai Rosentālai, bet bronza mājiniecei kanādietei ar latviešu saknēm Brūkai Apškrūmai.

Pārējie Latvijas sportisti – Elīza Cauce, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs – jau ir nodrošinājuši starta vietu trešajā Viessmann Pasaules kausa posmā.

Nākamais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā notiks janvāra sākumā Altenbergā, Vācijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi