×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-05-12
Biedrības „Aicinājums Tev” sporta kluba „Sigulda” orientieristiem labi rezultāti
Biedrības „Aicinājums Tev” sporta kluba „Sigulda” orientieristi jau ceturto sezonu aktīvi sporto, piedaloties orientēšanās sacensībās o – taku distancēs. Šis sporta veids dod iespēju ikvienam personīgi izvērtēt savas orientēšanās un navigācijas spējas. Visi sportot gribētāji tiek iedalīti divās grupās – „atklātā” un „paralimpiskā”. Paralimpiskajā grupā tiek iekļauti dalībnieki ar īpašām fiziskām vajadzībām, t.sk. arī ar ārēji neredzamām, kam pārvietošanās sagādā fizisko piepūli vai kuri lieto palīglīdzekļus (ratiņkrēslus, kruķus, spieķus, pavadītāja rokas atbalstu).
 
Ar šo sporta veidu biedrības interesentus iepazīstināja Jānis Lazdāns (biedrība „A2”) un Jānis Gaidelis (OK „Stiga”). 2006.gadā, kad uzsākām sportot, komandā bijām tikai divi: Druvis Rimšāns un es - Normunds Leckis.     Piedaloties sacensībās, ir apbraukāta visa Latvija – ir pabūts gan  Daugavpilī, gan Ventspilī, gan Liepājā, gan Tērvetē. Sacensības parasti tiek organizētas skaistās vietās, uz kurieni daudzi no mums varbūt speciāli neaizbrauktu.

Ar laiku auga zināšanas un māka šai sporta veidā. Komandai pievienojās Aivis Pīlādzis, Oskars Mazalo, Edgars Koemecs, Sandris Pupse. Ir gūti labi rezultāti individuālajā un komandu vērtējumā - iegūtas divas trešās vietas un  viena otrā vieta komandu vērtējumā. Normunds Leckis ir ieskaitīts Latvijas izlases otrajā sastāvā, Druvis Rimšāns -  rezerves sastāvā. Labākajiem ir iespēja piedalīties čempionātos Eiropā.

Šī gada aprīlī  ir notikušas jau divas sacensības - Grīziņkalnā un Jaunķemeros, kur notika Jūrmalas pilsētas domes paralimpiskā kausa „Tu vari 2009” izcīņa o - taku distancē.

Augustā visi interesenti savus spēkus varēs izmēģināt piedaloties biedrību „ A2 ” un „ Aicinājums Tev ” rīkotajās orientēšanās sacensībās „Siguldas kauss 2009”, kas notiks Turaidā.

Laipni gaidīti visi interesenti un  aktīvas atpūtas piekritēji biedrības orientieristu pulkā!

Informāciju sagatavoja
Normunds Leckis
Biedrības „Aicinājums Tev”
Orientēšanās sporta sekcijas vadītājs
Kontakttālrunis: 22334177

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi