×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-16
Šici Sprinta kausā Vistlerā iekļūst labāko sešiniekā
Aizvadītajā sestdienā Vistlerā, Kanādā, ar divvietīgo ekipāžu sacensībām un BMW Sprinta kausu noslēdzās trešais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā. Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam labākais starts un 10. vieta divvietīgo ekipāžu konkurencē, savukārt sprintā brāļiem Andrim un Jurim Šiciem augstā sestā vieta.
 
Divvietīgo ekipāžu sacensībās Latvijas sportisti startēja bez ļoti lielām kļūdām, taču labāko sešiniekam pietuvoties šoreiz neizdevās. Gudramovičs/Kalniņš abos braucienos uzrādīja 11. labāko laiku, kas summā ļāva ielauzties labāko desmitniekā. O. Gudramovičs pirmajā braucienā mazliet satraumējās, kas liedza uzrādīt labāku startu un arī sniegumu trasē otrajā braucienā. Uzvarētājiem vāciešiem Toni Egertam/Sašam Benekenam mūsējie piekāpās par 0,560 sekundēm divu braucienu summā. Sudrabs citai Vācijas ekipāžai Tobiasam Vendlam/Tobiasam Arltam, bet bronza krieviem Vsevolodam Kaškinam/Konstantīnam Koršunovam. 
 
Brāļiem Šiciem salīdzinoši neveiksmīgs izvērtās pirmais brauciens, kur tika pieļauta neliela kļūda startā, kā rezultātā finišā 16. rezultāts. Otrajā braucienā sportisti savu trases laiku uzlaboja par divarpus sekundes desmitdaļām un ieņēma astoto vietu braucienā, kas summā ļāva pakāpties uz 12. vietu. Kristenam Putinam/Imantam Marcinkēvičam arī kļūdas pirmajā braucienā liedza pakāpties augstāk par 20. vietu, taču ar 14. vietu otrajā braucienā izdevās divu braucienu summā nodrošināt 17. vietu.
 
Sacensības noslēdzās ar BMW Sprinta kausa otro posmu, kur brāļi Šici ieguva sesto vietu Vistleras trasē. Sprinta sacensībās trijnieks palika nemainīgs pēc pamatsacensību rezultātiem, taču otro un trešo vietu no uzvaras šķīra vien attiecīgi trīs un četras sekundes tūkstošdaļas. Brāļiem Šiciem līdz zeltam šoreiz pietrūka 0,077 sekundes. Vairāk kā desmitdaļu uzvarētājiem zaudēja Gudramovičs/Kalniņš, kuriem devītā vieta. Dāmu sprinta sacensībās 10. vieta Kendijai Aparjodei un 12. vieta Elīzai Caucei, bet starp vīriem 11. vietā Inārs Kivlenieks un 12. vietā Kristers Aparjods.
 
Viessmann Pasaules kausa ceturtais posms gaidāms 11. un 12. janvārī, tas norisināsies Altenbergas trasē Vācijā, taču īsi pirms jaunā gada, 27. un 28. decembrī, sportisti pulcēsies “Latvijas kausa” izcīņā bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”.
 
Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācija sabiedrisko attiecību speciāliste
Sandra Grosberga

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi