×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-16
No 1. janvāra Rīgā mainīsies galapunkts maršrutam Rīga–Ragana–Sigulda

No 2020. gada 1. janvāra Rīgas maršruta taksometru stacija (MTS), kas atrodas Marijas ielā 2A, Rīgā vairs nevarēs tikt izmantota kā reģionālo autobusu maršrutu galapunkts sakarā ar to, ka zemes īpašnieks ir uzteicis nomas līgumu. Tādējādi turpmāk 15 reģionālo maršrutu, tai skaitā maršruts Nr. 5612 Rīga–Ragana–Sigulda, kas līdz šim tika uzsākti un noslēgti pieturā Rīgas MTS, galapunkts atradīsies Rīgas starptautiskajā autoostā.

Līdz šim Rīgas MTS tika uzsākti un noslēgti 207 549 reisi, tādējādi šī bijusi viena no noslogotākajām reģionālo maršrutu autobusu pieturām. Līdz šim šajā pieturā apstājās trīs pārvadātāju autobusi – AS “CATA”, “Rīgas Taksometru parks” un “Liepājas autobusu parks”. Pieturvietā Rīgas MTS tika uzsākti maršruti virzienā uz Siguldu, Jūrmalu, Mārupi, Baložiem, Ķekavu, Baldoni un citām apdzīvotām vietām.

Informāciju sagatavoja:
VSIA “Autotransporta direkcija” sabiedrisko attiecību vadītāja
Zane Plone

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi