×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-30
Brīvas vietas bērnudārza “Tornīši” nepilna laika grupā “Mazais Kastanītis”

No 2020. gada janvāra Siguldas novada pašvaldībā deklarētajiem bērniem atbilstoši Siguldas novada pašvaldības saistošajiem noteikumiem bērnudārza “Tornīši” nepilna laika grupā “Mazais Kastanītis” būs pieejamas brīvas vietas. Apmeklējot nepilna laika grupu, bērnam tiek saglabāta iespēja rindas kārtībā tikt vēlamajā pirmsskolas izglītības iestādē, aizpildot iesniegumu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv vai Izglītības pārvaldē Raiņa ielā 3.

Izglītības pārvaldes speciālisti atgādina, ka šogad papildinātie pašvaldības saistošie noteikumi “Par bērnu reģistrācijas, uzņemšanas un atskaitīšanas kārtību pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs” lielākas priekšrocības paredz tām ģimenēm, kurās bērna un bērna vecāku dzīvesvieta deklarēta Siguldas novadā. Jāatzīmē, ka nākamajā gadā reģistrācijai bērnudārzu rindā prioritāri tiks uzņemti tie bērni, kuri paši un viņu vecāki novadā būs deklarējušies līdz 2019. gada 31. decembrim.

Savukārt pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršana bērnu uzraudzības pakalpojumu apmaksai būs diferencēta. Pilnā apmērā to varēs saņemt tās ģimenes, kuras būs deklarētas līdz 2019. gada 31. decembrim, bet ģimenēm, kurās novadā būs deklarēts tikai bērns un viens no vecākiem, pašvaldības līdzfinansējums tiks samazināts uz pusi.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldi, zvanot uz tālruņa numuru 67970914 vai rakstot uz e-pasta adresi eva.uzula@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi