×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-12-30
Aizvadīts “Yonex” atklātais starptautiskais čempionāts badmintonā

Decembra beigās Siguldas Sporta centrā norisinājās 16. Siguldas novada atklātais starptautiskais čempionāts badmintonā, kas vienlaikus bija arī “Yonex” XI Latvijas Apvienotās badmintona līgas trešā posma sacensības, kurās piedalījās vairāk nekā 130 spēcīgākie dalībnieki gan no Latvijas, gan Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Zviedrijas un Indijas.

Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas pārstāvji izcīnīja vienu uzvaru – A grupas dāmu vienspēļu turnīrā 1. vietu ieguva Jekaterina Romanova. Pusfinālā viņa ar 21:13, 21:16 pieveica Ramonu Uprus no Igaunijas, bet finālā ar rezultātu 21:15, 21:15 valmierieti Unu Bergu. Annai Kupčai, Amandai Azarovai, Annija Rullei-Titavai un Artai Priedniecei šajā spēļu kategorijā attiecīgi piektā, septītā, desmitā un vienpadsmitā vieta.

Vīriešu vienspēlēs uzvaru ieguva valmierietis Andis Bērziņš. Siguldas novadnieks Artūrs Akmens – 12. vietā, Dāvis Strazdiņš – 15. vietā, bet Alens Zandovskis –18. vietā.

Dubultspēlēs 2. vietu ieguva novadniece Anna Kupča un Annija Rulle-Titava – finālā viņas ar rezultātu 16:21, 13:21 piekāpās Unai Bergai un Diānai Stognijai (RSP). Trešajā vietā ierindojās Amanda Azarova un Liāna Lencēviča, kuras “bronzas mačā” uzvarēja Arīnu Babri no Vamieras un Artu Priednieci no Siguldas ar rezultātu 21:17, 21:9.

Vēl divas godalgotas vietas Siguldas badmintonisti izcīnīja dubultspēļu turnīros – jauktajās dubultspēlēs mazajā finālā Ardis Daniels Bedrītis un Liāna Lencēviča uzvarēja rīdziniekus Paulu Panki un Inesi Preinbergu ar 16:21, 21:19, 21:8. Savukārt vīru pāru cīņās trešo vietu A.D. Bedrītis ieguva pārī ar A. Akmens, spēlē par bronzu triju setu cīņā pārspējot Aigaru Bedrīti (Valmiera/Sigulda) un Mārtiņu Kažemaku (Baloži) ar rezultātu 15:21, 21:17, 21:16.

C grupas finālā Jānis Jaunslavietis (“Lotos”) trijos setos pārspēja Edgaru Romku (Sigulda/Cēsis), bet B grupā uzvaru izcīnīja lietuvietis Mindaugas Trybas un Krievijas pāris Kir Korņilov, Kiril Cvetuhin. B grupā dubultuzvaru svinēja Inčukalna sporta kluba pārstāve Ieva Gailīte. Vienspēļu finālā viņa pārspēja Aneti Zunti no Valkas ar rezultātu 21:17, 12:21, 21:10, bet dubultspēlēs kopā ar Līgu Lapsu no Rīgas Tehniskās universitātes pārspēja siguldietes Madaru Mackēviču un Nikolu Muķieli ar 21:14, 21:12. Individuālajā turnīrā mačā par trešo vietu Siguldas badminonistu duelī Diāna Lencēviča ar 21:19, 23:21 sīvā cīņā pārspēja Madaru Mackēviču, bet pāru turnīrā Diāna un Paula Mackēviča ieņēma ceturto vietu.

Puišu U13 vecuma grupas turnīrā Oskars Bajārs no Baložiem apsteidza novadniekus Kristeru Vasarāju, Danielu Kubliņu un Kristapu Jeguru, bet U15 grupā meitenēm, kurā uzvarēja Megija Vēja (“Badmintonaklubs.lv”), 3. vietu izcīnīja Agate Štamere no Siguldas.

Sacensības tika rīkotas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi