×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-08
Siguldas novada bibliotēkās pieejams plašs periodisko izdevumu klāsts

Siguldas novada bibliotēkas šajā gadā apmeklētājiem piedāvā 70 dažāda nosaukuma žurnālus un laikrakstus plašam interešu lokam – pirmsskolas vecuma bērniem, skolēniem, studentiem un pieaugušajiem. Tāpat bibliotēkā pieejamas grāmatas, audiogrāmatas, galda spēles, kā arī filmas un mūzikas ieraksti.

Tematiski daudzveidīgajā periodisko izdevumu klāstā ir sadzīvei un mācībām noderīga informācija, viedokļi, aktualitātes. Piemēram:

 

  • praktiskas lietas aprakstītas žurnālos “Ārsts.lv”, “Annas Psiholoģija”, “Astes”, “Copes Lietas”, “Dari Pats”, “Dārza Pasaule”, “Ievas Māja”, “Ievas Dārzs”, “Ievas Veselība”, “Ievas Virtuve”, “Mājas Virtuve”, “Praktiskais Latvietis”, “Veselība”;
  • nozaru speciālisti atradīs sev noderīgu informāciju preses izdevumos “Jurista Vārds”, “Bilance”, “Forbes”, “Likums un Taisnība”, “Kapitāls”, “Dienas Bizness”, “Latvijas Architektūra”, “Zvaigžņotā Debess”, “Sporta Avīze”;
  • rokdarbniecēm pieejami adījumu un šūšanas žurnāli “Burda”, “Verena”, “Praktiskie Rokdarbi”, ”Čaklās Rokas”;
  • izzināt pasauli, vidi un interesantus dzīvesstāstus iespējams žurnālos “9Vīri”, “Geo”, “Ieva”, “Ilustrētā Pasaules Vēsture”, “Ilustrētā Zinātne”, “Ir”, “Klubs”, “Lilit”, “Pērle”, “Santa”, “Una”, “Mājas Viesis”, “Rīgas Laiks”;
  • jaunie vecāki noderīgus padomus gūs žurnālā “Mans Mazais”;
  • bērni sev saistošo atradīs izdevumos “Avene”, “Avenīte”, “Ilustrētā Junioriem” un “Spicīte”;
  • Latvijā un pasaulē notiekošās aktualitātes bibliotēkas apmeklētāji var uzzināt laikrakstos “Diena”, “Latvijas Avīze”, “Neatkarīgā Rīta Avīze Latvijai”, “Rīgas un Apriņķa Avīze”, “Siguldas Avīze”.

Jaunākie izdevumi pieejami lasīšanai bibliotēkā, bet iepriekšējie tiek izsniegti lasīšanai uz mājām. Reģistrētie lasītāji sev interesējošos preses izdevumus tāpat kā grāmatas var pasūtīt no mājām Siguldas novada bibliotēku elektroniskajā kopkatalogā.

Siguldas novada bibliotēku periodisko izdevumu sarakstu iespējams aplūkot šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi