×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-10
Sabiedriskajai apspriešanai nodota teritorijas plānojuma 2012.–2024. gadam grozījumu 1. redakcija

Saskaņā ar Siguldas novada pašvaldības domes lēmumu “Par Siguldas novada teritorijas plānojuma 2012.–2024. gadam grozījumu 1. redakcijas un vides pārskata projekta redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai” publiskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai tiek nodota Siguldas novada teritorijas plānojuma 2012.–2024. gadam grozījumu 1. redakcija un vides pārskata projekta redakcija. Publiskā apspriešana norisināsies līdz 10. februārim, bet publiskās apspriešanas sanāksme notiks 30. janvārī plkst. 18.00 kultūras centra “Siguldas devons” zālē “Digiti”.

Ar Siguldas novada teritorijas plānojuma 2012.–2024. gadam grozījumu 1. redakciju un vides pārskata projekta redakciju publiskās apspriešanas laikā elektroniskā formātā un izdrukātā formātā varēs iepazīties:

  • valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv
  • Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv;
  • Siguldas novada pašvaldības Būvniecības kontroles nodaļā Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, pašvaldības darba laikā;
  • pašvaldības aģentūrā “Siguldas Attīstības aģentūra” Pils ielā 16, Siguldā, aģentūras darba laikā;
  • Allažu pagasta pārvaldē Birzes ielā 4, Allažos, pārvaldes darba laikā;
  • Mores pagasta pārvaldē Siguldas ielā 11, Morē, pārvaldes darba laikā.

Rakstiski priekšlikumi vai atsauksmes publiskās apspriešanas laikā iesniedzami:

  • elektroniski nosūtāmi, izmantojot tīmekļa vietni www.geolatvija.lv – Teritorijas attīstības plānošana – Piedalīties apspriešanā (t.sk. iesniegt priekšlikumu);
  • elektroniski nosūtāmi uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv;
  • Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00, otrdienās, trešdienās un piektdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, bet sestdienās no plkst. 9.00 līdz 12.00;
  • Allažu un Mores pagastu pārvaldēs pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 13.00 un no plkst. 14.00 līdz 18.00;
  • Siguldas novada būvvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 13.00 un no plkst. 14.00 līdz 18.00, otrdienās un trešdienās no plkst. 8.00 līdz 13.00 un no plkst. 14.00 līdz 17.00, kā arī piektdienās no plkst. 8.00 līdz 14.00.

Apmeklētāju pieņemšana:

  • Siguldas novada būvvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 13.00 un no plkst. 14.00 līdz 18.00;
  • citviet – darba laikā, iepriekš telefoniski vienojoties par apmeklējuma laiku.

Teritorijas plānojuma grozījumu un vides pārskata izstrādātājs: SIA “Reģionālie projekti”, Rūpniecības iela 32b-501, Rīga, LV-1045 sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Kontaktpersonas:

  • Siguldas novada pašvaldības teritorijas plānotāja Zaiga Jēkabsone, zvanot uz tālruņa numuru 67800959 vai rakstot uz e-pasta adresi zaiga.jekabsone@sigulda.lv;
  • PA “Siguldas Attīstības aģentūra” pilsētvides plānotāja Zane Gatere, zvanot uz tālruņa numuru 29175351 vai rakstot uz e-pasta adresi zane.gatere@sigulda.lv.

 

Teritorijas plānojums ir ilgtermiņa teritorijas attīstības plānošanas dokuments, kurā noteiktas prasības teritorijas izmantošanai un apbūvei, tajā skaitā funkcionālais zonējums, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi, kā arī citi teritorijas izmantošanas nosacījumi. Izstrādātais Stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma procesā sagatavots Vides pārskats, kurā kompleksi vērtēta Siguldas novada teritorijas plānojuma grozījumu risinājumu ieviešanas iespējamā ietekme uz vidi, nodrošinot, ka vides vērtības tiek atbilstoši integrētas plānošanas dokumentā.

Šeit pieejams teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes pārskats, kurš ietver institūciju nosacījumus un iedzīvotāju priekšlikumus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi