×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-10
Noslēdzies pirmais sacensību “S!-Slēpo 2020” posms

Ceturtdien, 9. janvārī, Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts 2020. gada pirmais “S!-Slēpo“ sacensību seriāla posms. Spītējot nepastāvīgajiem ziemas laikapstākļiem, sacensības uz starta pulcēja 99 visu vecuma grupu dalībniekus. Piedalījās ne tikai slēpošanas entuziasti no Siguldas, bet arī no Rīgas, Ogres un Daugavpils. Pirmajā posmā tika dots brīvais starts no plkst. 18.00 līdz 19.30. Sacensībās dalībniekiem noteiktās vecuma grupās bija jāveic konkrēts 200 metru apļu skaits: SV-6 un SV-8 grupai – divas reizes, SV-10, SV-12, SV-14 grupām – četras reizes, savukārt SV-16 līdz SV-meistari grupām – sešas reizes.

Pirmajā “S!-Slēpo 2020” sacensību posmā līderi savās vecuma grupās ir Sofija Sūbre S-8 grupā, Gatis Ernests Gāters V-8 grupā, Keita Marcinkēviča S-12 grupā, Rūdolfs Raudziņš V-12 grupā, Emīlija Grīnberga S-14 grupā, Kristaps Paio V-14 grupā, Marta Bukša S-16 grupā, Emīls Zaķis V-16 grupā, Anete Eglīte S-20 grupā, Nauris Neimanis V-20 grupā, Inese Kokoreviča S-30 grupā, Edgars KokorevičsV-30 grupā, Kristīne Reinholde S-40 grupā, Armands Pivors V-40 grupā, Laima Klauža S-50 grupā, Vilmārs Bukšs V-50 grupā, Vizbulīte Rukkalne S-meistari grupā  un Juris Rukkalns V-meistari grupā. Dalībnieki katrā posmā tiek vērtēti noteiktās vecuma grupās un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka divu labāko posmu punktu summu. Rezultāti pieejami šeit.

Trasē sniegu izdevies nodrošināt, pateicoties sniega ražošanas iespējām trasē, kā arī veidojot sniega rezerves, kas tika izmantotas sniega papildināšanai. Kopumā tas devis iespēju nodrošināt slēpošanas iespējas ne tikai sacensībās, bet arī individuāliem apmeklētājiem, Siguldas sporta skolas audzēkņiem treniņprocesa nodrošināšanai un Siguldas novada skolu slēpošanai sporta stundu ietvaros.

“S!-Slēpo 2020“ sacensību seriāls norisinās trijos posmos Fischer Slēpošanas centrā ziemas sezonas ceturtdienu vakaros un paredzēti ikvienam distanču slēpošanas entuziastam. Atkarībā no laikapstākļiem var mainīties sacensību datumi, kā arī distances un trases garums.

Iepriekšējā pieteikšanās nākamajiem posmiem www.siguldassports.lv, reģistrējoties un aizpildot dalībnieka anketu. Reģistrējoties elektroniski, dalības maksai 30% atlaide. Pieteikties dalībai sacensībās iespējams arī sacensību dienā Fischer Slēpošanas centrā; uzrādot Siguldas novada ID karti – 10% atlaide.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi