×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-13
Siguldas novadniekiem panākumi triāla sacensībās Igaunijā

11. janvārī Siguldas sadraudzības pilsētā Keilā (Igaunijā) iekštelpās tika aizvadītas šosezon pirmās sacensības bērniem ar elektro motocikliem un pieaugušo amatieriem “Keilas ziemas triāls 2020”, kurās Siguldu pārstāvēja 10 triālisti.

“G” bērnu klasē (Latvijā pielīdzināma “Mini C” grupai) startēja Artūrs Luriņš, izcīnot 4. vietu, Renārs Starcevs, iegūstot 6. vietu, Sofija Beinerte, kas ierindojās 9. vietā, un Elizabete Kraukle – 13. vietā.

“Noored vaba” jeb jauniešu klasē (Latvijā pielīdzināma “Mini A” grupai) startēja trīs jaunie talanti – Dāvids Beinerts, kurš izcīnīja 3. vietu, Alberts Beinerts, iegūstot 4. vietu un Inguss Supe, ierindojoties 5. vietā. Sacensībās puišiem no Siguldas soda punktu skaits bija virs 50, jo trase bija ļoti sarežģīta ar daudz tehniskiem elementiem. Līdz ar to šīs sacensības bija kā treniņš pirms gaidāmās 2020. gada vasaras sezonas.

Pieaugušo klasē “Hobi” startēja Mārtiņš Palejs, ierindojoties 8. vietā, un Toms Beinerts, iegūstot 9. vietu. Savukārt spēcīgākajā jeb “D” klasē pēc 12 gadu pārtraukuma trasē atgriezās Siguldas triāla kluba “Minimoto” treneris Kaspars Kuļikovs, izcīnot 2. vietu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi