×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-14
Siguldas vieglatlēti piedalījušies pirmajās ziemas posma sacensībās
Aizvadītajā nedēļā uz pirmajām šīs sezonas ziemas posma sacensībām Liepājā devās 12 Siguldas Sporta skolas vieglatlēti, pārbaudot savus spēkus “Sportland” kausa 1. posmā.
 
U16 grupā meitenēm 3. vietu 3 kilogramu lodes grūšanā izcīnīja Patrīcija Ūdre (rezultāts – 10,23 metri). Savukārt Marta Balanasa 600 metru distancē ar rezultātu 1:45,33 izcīnīja augsto 6. vietu 47 dalībnieču konkurencē.
 
Turpretī U16 grupā zēniem jaunu Siguldas U16 rekordu augstlēkšanā 1,75 metru augsstumā sasniedza Emīls Bangevics, bet 60 metru barjerskrējienā personīgais rekords 9,37 sekundes viņu ierindoja 8. vietā. Renārs Jumiķis laboja sev piederošo Siguldas U16 rekordu 60 metru barjerskrējienā, kur ar 9,03 sekundēm izcīnīta 4.vieta. Ļoti veiksmīgu startu 600 metru skrējienā aizvadīja Jānis Stūrītis, tikai nedaudz atpaliekot no savulaik Daniela Stroda uzstādītā Siguldas rekorda – Jāņa rezultāts – 1:35,87 sekundes un 4.vieta. Savukārt Kristaps Garančs 600 metrus veica savā rekordlaikā – 1:52,75. Jānis Kravalis diemžēl tāllēkšanā 3x pārkāpa atspēriena dēlīti, līdz ar to sacensības beidza bez uzrādīta rezultāta.
 
Pieaugušo konkurencē startēja 2004. gadā dzimuši un vecāki dalībnieki. Nils Ciglis 800 metru skrējienā sasniedza 16. ātrāko rezultātu (2:08,83), Krišjānis Salenieks finišēja pēc 2:16,80, bet Daniels Strods tika diskvalificēts, jo skrējienā pa loku nedaudz uzkāpa iekšējai līnijai. Savukārt 200 metru sprintā Kristaps Feldmanis laboja sev personīgo rekordu un ar 24,75 sekundēm ierindojās 21. vietā. Matīss Filippovs 200 metrus veica 25,62 sekundēs, iekļūstot 34.vietā, kas arī ir lielisks personīgā rekorda labojums.
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas trenere
Gunta Blūmiņa

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi