×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-15
Siguldas basketbolisti uzsāk LJBL otrā apļa spēles
Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldas Sporta skolas U14 un U15 puišu basketbola komandas uzsāka Latvijas Jaunatnes basketbola līgas otro apli ar Daugavpils/Krāslavas komandu uzņemšanu. 11. janvārī siguldiešu komanda parādīja savu basketbola spēles prasmi trijās spēlēs – divas aizvadīja U15 komanda, bet vienu – U14 komanda.
 
Pirmie laukumā devās U15 puiši, kas spēlēja pret Daugavpils/Krāslavas pirmo komandu. Cīņa ar šiem pretiniekiem arī iepriekš vienmēr ir bijusi spraiga un nervoza, rezultātu noskaidrojot vien spēles izskaņā. Šoreiz spēles pirmais puslaiks aizritēja siguldiešu labā. Trešajā ceturtdaļā Siguldas komanda nostabilizēja pārsvaru 20 punktu robežās un saglabāja to līdz pat spēles beigām, spēli noslēdzot ar rezultātu 80:57.
 
Nākamā spēlēja U14 komanda, kas arī mērojās spēkiem ar Daugavpils/Krāslavas komandu. Siguldieši aktīvi un enerģisku uzsāka spēli, veidojot ciešu aizsardzību, atņemtas bumbas un labi izspēlētām epizodēm, jau pirmajā ceturtdaļā iekrājot 16 punktu pārsvaru. Spēles turpinājumā pārsvars arvien pieauga, un spēles rezultāts par labu Siguldas Sporta skolas komandai bija 78:35.
 
Savukārt noslēdzošajā cīņā uz laukuma vēlreiz devās U15 komanda, kas cīnījās pret Daugavpils/Krāslavas otro komandu. Spēle iesākās līdzvērtīgi, pirmā ceturtdaļa izvērtās gana asa, piedzīvojot gan nelielu grūstīšanos, gan nesportisku piezīmi, gan divas tehniskās piezīmes Siguldas komandas kapteinim, kurš spēli bija jau beidzis to pat nemaz nesākot. Pēc pirmās ceturtdaļas rezultāts bija 29:21 siguldiešu labā, tomēr pēc tam spēlētāji saņēmās un spēli noslēdza ar cienījamu rezultātu – 104:48.
 
Nākamie čempionāta posmi norisināsies februārī.
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas trenere
Agnija Enikova

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi