×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-16
Tradicionāli februāra nogalē tiks svinēti Siguldas pagasta svētki

Sestdien, 22. februārī, tradicionāli tiks svinēti Siguldas pagasta svētki, kuros gan mazi, gan lieli varēs atrast sev interesantas un aizraujošas nodarbes – būs iespēja spēlēt lielizmēra galda spēles, baudīt amatiermākslas kolektīvu priekšnesumus, doties pārgājienā, izzināt pavārmākslas noslēpumus, piedalīties muzikālās aktivitātēs un dejās. Siguldas pagasta svētkus raksturo pieci “I” – iemācīt, iesaistīt, izstāstīt, izaicināt un iedvesmot!

Siguldas pagasta svētki sāksies ar bērnu rītu plkst. 11.00 bērnudārzā “Saulīte”, Institūta ielā 2, kur mazajiem svētku svinētājiem līdz plkst. 12.00 būs iespēja piedalīties izzinošās rotaļās, kā arī izspēlēt lielizmēra galda spēles.

No plkst. 12.00 līdz 13.00 Siguldas pagasta Kultūras nama pagalmā ikviens aicināts piedalīties “Kopienas pusdienās” ar Siguldas pagasta pensionāru biedrību, lai dalītos ar savām mīļākajām receptēm, kopīgi uz ugunskura vārītu zupu un baudītu Siguldas pagasta Kultūras nama amatiermākslas kolektīvu priekšnesumus.

Plkst. 13.00 dabas izzinātāji varēs doties pārgājienā kopā ar Siguldas 1. pamatskolas zināšanu glabātāju Ligitu Valaini. Pārgājiena laikā caur atmiņu stāstiem būs iespēja iepazīt Siguldas pagasta vēsturi. Pārgājiena ilgums – aptuveni divas stundas; pulcēšanās pie Siguldas pagasta Kultūras nama.

No plkst. 15.00 līdz 19.00 Siguldas novada jaunrades centrs sadarbībā ar jauniešu iniciatīvu centru “Mērķis” izaicinās ikvienu pārbaudīt savas spējas mūzikas jomā, kā arī iegūt jaunu pieredzi džemojot. Aktivitātes norisināsies Siguldas pagasta Kultūras nama kamerzālē, pagrabstāvā.

No plkst. 19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā svētku dalībnieki varēs baudīt Jauno pārmaiņu kvinteta “Acumirklis” iedvesmas koncertu. Svētku dienu noslēdzot, no plkst. 21.00 notiks deju vakars kopā ar grupu “Zēgevaldes trio”. Pasākums pie galdiņiem ar pašu sarūpētu cienastu. Galdiņus iespējams rezervēt līdz 20. februārim kultūras centra “Siguldas devons” biļešu kasē Pils ielā 10. Biļetes cena – 10 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 8 eiro.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi