×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-20
Augustā Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies dziesminieks Džeimss Arturs

Siguldas pilsdrupu estrādē 26. augustā ar īpašu koncertu Latvijā atgriezīsies britu dziesminieks Džeimss Arturs, izpildot populārus hitus kā “Impossible”, “Naked”, “Say You Won't Let Go”, kā arī virkni citu hitu pavisam jaunā koncertprogrammā. Ņemot vērā Siguldas pilsdrupu īpašo auru un gleznaino apkārtni, grūti iedomāties vēl piemērotāku vietu, kur baudīt tik romantiska mūziķa uzstāšanos.

Ar dziesmu sacerēšanu Džeimss esot nodarbojies jau no pusaudža gadiem, bet pirmo atpazīstamību jaunietis ieguva ar hitu “Impossible”, 2012. gadā uzvarot 9. britu “X Factor” sezonā. Šī kompozīcija drīz vien nokļuva britu topa virsotnē, un joprojām ir vispārdotākais singls šova vēsturē. Iegūstot tik lielu slavu un atbalstu, daudziem jaunajiem māksliniekiem neizdodas to pietiekami mērķtiecīgi izmantot, taču tas neattiecas uz Arturu. Nākamajā gadā pēc uzvaras iznāca Džeimsa debijas albums, kurā bez “Impossible” iekļauti arī singliYou're Nobody 'til Somebody Loves You” un “Recovery”.

2016. gada nogalē iznāk otrs Džeimsa Artura albums “Back From The Edge”, kas vienā mirklī kļūst par pirktāko Lielbritānijā un iegūst Platīna statusu virknē citu valstu. Tajā iekļautā “Say You Won't Let Go” ir mākslinieka līdz šim visveiksmīgākā kompozīcija – nesen Spotify oficiāli klausīta miljardo reizi. Līdz šim tikai 18 dziesmas sasniegušas miljarda robežu un to bez Džeimsa Artura izdevies tikai tādiem grandiem kā Eds Šīrans, Džastins Bībers un Dreiks.

2018. gadā plašu uzmanību piesaista duetā ar Anne-Mariju iedziedātā “Rewrite The Stars” versija, kas līdz šim brīdim straumēta gandrīz 300 miljonus reižu.

Savukārt pagājušajā gadā klajā nācis trešais albums “YOU”, no kura zināmākās kompozīcijas ir “Naked, Falling Like The Stars”, “You Deserve Better” un “Empty Space”. Albumu materiālu pats Džeimss apraksta šādi: “Es devu albumam nosaukumu “YOU”, jo atšķirībā no “Back From The Edge”, kas bija autobiogrāfisks, trešais albums nav vairs par mani. Tas ir par TEVI”.

Kopumā Artura ieraksti pārdoti vairāk nekā 25 miljonu tirāžā. Katru mēnesi viņa dziesmas klausās 22 miljoni Spotify lietotāju, bet videoklipi lielākajiem hitiem YouTube vietnē skatīti 1,5 miljardus reižu. Iepriekšējo Džeimsa Artura uzstāšanos Lucavsalā 2018. gada maijā apmeklēja aptuveni 30 000 skatītāju.

Biļetes iepriekšpārdošanā no 22. janvāra plkst. 10.00 būs pieejamas www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena – no 39 līdz 99 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 20% atlaide.

Youtube

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi