×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-26
BMW Sprinta Pasaules kausā Latvijas sportistiem dubultuzvara

Svētdien, 26. janvārī, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” noslēdzās Viessmann Pasaules kausa sestais posms kamaniņu sportā, kur BMW Sprinta Pasaules kausā divvietīgo ekipāžu konkurencē 1. vietu izcīnīja latviešu kamaniņu braucēji Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, bet dalītu 2. vietu ieguva brāļi Andris un Juris Šici. Kopumā Sprinta Pasaules kausā startēja 15 labākie sportisti pēc pamatsacensību rezultātiem. 

Sestdien pamatsacensībās Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs divu braucienu summā finišēja septītajā vietā, kas ir sportistu labākais rezultāts Viessmann Pasaules kausā šosezon. Savukārt svētdien Andris un Juris Šici trasē bija tikai septiņas sekundes tūkstošdaļas lēnāki kā uzvarētāji un finišēja dalītā otrajā vietā kopā ar itāļiem Emanuelu Rīderu/Simonu Kaincvaldneru. Kamaniņu braucējiem Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam finišā 15. vieta.

Sieviešu konkurencē latviešu kamaniņu braucēja Kendija Aparjode izcīnīja 4. vietu, Siguldas novadniece Ulla Zirne 6. vietu, bet Elīza Cauce 13. vietu, kamēr uzvaru izcīnīja arī pamatsacensību uzvarētāja un sezonas kopvērtējuma līdere Jūlija Taubica no Vācijas.

Sacensības noslēdzās ar vīru startiem, kur Rikam Kristenam Rozītim augstā 4. vieta, deviņas sekundes tūkstošdaļas aiz bronzas godalgas. Labāko sešinieku noslēdza Artūrs Dārznieks, savukārt Ināram Kivleniekam 8. vieta.

Šis bija sezonas trešais un noslēdzošais BMW Sprinta Pasaules kausa posms, pēc kura uzvaru kopvērtējumā izcīnīja brāļi Šici. 10. vietā kopvērtējumā ierindojās Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, bet dāmu konkurencē 6. vieta Kendijai Aparjodei. Lai ieņemtu vietu kopvērtējumā, ir jākvalificējas visiem trim posmiem, jo uzvarētāju nosaka, summējot trasē pavadīto laiku. 

Viessmann Pasaules kausa septītais posms nākamajā nedēļas nogalē norisināsies Oberhofas trasē Vācijā, kas būs pēdējās sacensības pirms februāra vidū gaidāmā Pasaules čempionāta Sočos, Krievijā.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācijas sabiedrisko attiecību speciāliste
Sandra Grosberga


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi