×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-27
Siguldieši uzvar Pierīgas sporta spēlēs šahā
Aizvadītajā nedēļas nogalē Mālpils Sporta kompleksā norisinājās Pierīgas sporta spēles šahā, kurās Siguldas novada izlase izcīnīja pirmo vietu. Siguldas komanda sacensību rezultātā ieguva septiņus punktus no astoņiem iespējamajiem, pārspējot Mālpils, Salaspils un Ķekavas komandas. Vienīgais neizšķirts siguldiešiem bija pret spēcīgo Baldones izlasi, kuras sastāvā spēlēja arī Latvijas sieviešu izlases dalībniece lielmeistare Laura Rogule. Baldonei rezultātā arī tikpat – septiņi punkti, taču Siguldas uzvaru kopvērtējumā noteica papildrādītāji – visu spēlētāju izcīnīto punktu kopsumma, kas siguldiešiem bija augstāka.
 
Siguldas izlasi sacensībās pārstāvēja Sandra Harlinska, kura ieguva 3 punktus no 4 iespējamajiem, Ivars Jēkabsons, kuram rezultātā 3 punkti, Jānis Birģelis – ar 2 punktiem un Visvaldis Gercāns – ar 3,5 punktiem. Sacensību rezultāti apskatāmi šeit.
 
Komandas dalību sporta spēlēs šahā atbalstīja Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde.
 
Tuvākajā laikā Siguldas novadā norisināsies arī Siguldas novada skolēnu 5. sacensības šahā, kas notiks Siguldas pagasta Kultūras namā 15. februārī no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.30. Turnīrā aicināti piedalīties novada skolēni, rakstot uz e-pasta adresi siguldachess@gmail.com. Dalība – bez maksas.
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas šaha kluba valdes loceklis
Visvaldis Gercāns

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi