×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-01-31
Siguldas novada daudzveidīgo tūrisma piedāvājumu prezentē izstādē “Balttour 2020”

Šajā nedēļas nogalē, no 31. janvāra līdz 2. februārim, tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2020” Siguldas novada tūrisma stendā tiks prezentēti aktuālie tūrisma piedāvājumi. Siguldas novads ir ievērojams aktīvās atpūtas centrs ar unikālām izklaides iespējām, tāpēc ļoti nozīmīgi, ka Siguldas tūrisma piedāvājumu iespējams stiprināt pirms aktīvās sezonas sākšanās, iepazīstinot apmeklētājus ar plašo un daudzveidīgo piedāvājumu.

Izstādes apmeklētāji Siguldas novada stendā varēs iegūt informāciju par tūrisma un aktīvās atpūtas iespējām, maršrutu kartes, kā arī informāciju par plānotajiem pasākumiem. Šis gads Siguldai nozīmīgs, jo durvis vērs rekonstruētā Siguldas Jaunā pils, kas Latvijā unikāla ar savu romantisma interjeru. “Jaunās pils atvēršana kalpos par būtisku magnētu apmeklētāju piesaistē Siguldas pils kvartālam, kur jau tagad darbojas gan iemīļoti amatnieki, gan citi radoši uzņēmēji. Papildus kultūras pasākumiem, kas Siguldā ik gadu piepilda pilsdrupas un pils kvartālu, Jaunā pils dos spēcīgu impulsu attīstībai,” stāsta PA “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Dace Preisa.

Siguldas stendā apmeklētājus izklaidēs arī Siguldas uzņēmēji, kuros varēs izmēģināt interesantas aktivitātes: “Sigulda Adventures” prezentēs savus unikālos tūrisma piedāvājumus – Smartbike elektriskos velosipēdus, Gaisa trošu ceļa vagoniņu, aizraujošo atrakciju “Zērglis”, kas ir pasaulē pirmā un šobrīd vienīgā šāda veida atrakcija, kur brauciens ar zipline notiek pa vagoniņa gaisa trošu ceļu, lēcienus ar gumiju, AERODIUM vēja tuneli un citus. Savukārt Baltijā pirmajā Futbolgolfa parkā iespējams ģimenes vai draugu lokā pastaigu padarīt par aizraujošu piedzīvojumu – ieskatu varēs pieredzēt Siguldas stendā. Siguldas Sporta centrs prezentēs savas aktivitātes, kā arī izklaidēs mazākos izstādes dalībniekus bumbu baseinā. Turaidas muzejrezervāts šajā gadā apmeklētājus gaidīs tieši Siguldas stendā, kur ikvienu iepazīstinās ar jaunumiem, plānotajiem pasākumiem un plašo muzejrezervāta piedāvājumu. Būs arī interesantas aktivitātes bērniem.

Šogad izstādē Sigulda aizraus ar īpašu fotostendu, kur apmeklētāji būs aicināti izbaudīt, cik lielu vēja plūsmu ir gatavi izturēt, lai savā īpašumā iegūtu aizraujošu video.

Kopumā 2020. gadā šī ir trešā no pavisam piecām tūrisma izstādēm, kurās tiek popularizēts Siguldas novada tūrisma piedāvājums. Gada sākumā Siguldas novada Tūrisma informācijas centra pārstāvji apmeklējuši Nīderlandes un Somijas izstādes, tuvākajā laikā plānots doties uz izstādēm Igaunijā un Vācijā.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi