×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-03
Latvijas sportistiem vairākas godalgas Pasaules kausa posmā Oberhofā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Oberhofas trasē Vācijā norisinājās septītais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā, kurā sportisti no Latvijas guva vairākas godalgas dažādās disciplīnās. Otro reizi šajā sezonā Latvijas sportisti ieguva bronzas godalgu komandu stafetē, bronzas godalga izcīnīta vīriešu konkurencē, kā arī sudraba godalga iegūta divvietīgo konkurencē.

Sacensību laikā esošie siltie laikapstākļi krietni ietekmēja ledus kvalitāti un arī vietu sadalījumu rezultātu tabulā. Pirmajā dienā Inārs Kivlenieks izcīnīja bronzu vīru konkurencē, kas ir sportista otrā individuālā godalga karjerā. Vīru sacensībās Latvijas sportisti uzrādīja līdzīgu laiku trasē, taču kopsummā Kristers Aparjods ierindojās 4. vietā, Artūrs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis ieguva attiecīgi 10. un 20 vietu.

Divvietīgo ekipāžu konkurencē sudraba godalgu ieguva Juris Šics/Andris Šics, turklāt Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuri šosezon vēl nav kāpuši uz goda pjedestāla, ieguva 4. vietu. Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs tika diskvalificēti pēc pirmā sacensību brauciena neatbilstoša svara dēļ.

Svētdien Oberhofas trasē Vācijā ar dāmu sacensībām un komandu stafeti noslēdzās sezonas septītais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā. Otro reizi šosezon Latvijas sportisti ieguva bronzas godalgu komandu stafetē, bet individuālajās sacensībās Kendijai Aparjodei augstā sestā vieta.

Elīza Cauce abos braucienos uzrādīja desmito labāko laiku un summā ieņēma 11. vietu, savukārt Ulla Zirne, kura trasē pieļāva nelielas kļūdas, ar 12. un 16. labāko laiku attiecīgi katrā braucienā ieņēma 12. vietu summā.

Sezonas ceturtajā Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posmā sadarbībā ar BMW Latvijas komandas sastāvā startēja Kendija Aparjode, Inārs Kivlenieks un brāļi Andris un Juris Šici. Visi sportisti aizvadīja stabilus braucienus, uzvarētājiem vāciešiem finišā piekāpjoties par vienu sekundes desmitdaļu, kamēr līdz sudraba godalgai pietrūka trīs sekundes simtdaļas.

Nākamnedēļ gaidāms sezonas pārtraukums pirms Pasaules čempionāta, kas 14. līdz 16. februārī norisināsies Sočos, Krievijā, bet sezonas pēdējie divi Viessmann Pasaules kausa posmi februāra otrajā pusē norisināsies Vinterbergā un Kēnigzē.

Informāciju sagatavoja:
LKSF sabiedrisko attiecību speciāliste
Sandra Grosberga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi