×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-03
Florbola komanda “Sigulda” kļūst par Cēsu novada čempionāta uzvarētājiem
Cēsu novada atklātajā čempionātā florbola komanda “Sigulda” piedalās jau otro gadu. Iepriekšējā gadā sezonu noslēdzot ceturtajā vietā, šajā, 2019.–2020. gada sezonā, komanda “Sigulda” kļuvuši par uzvarētājiem.
 
Florbola komanda “Sigulda” sezonu iesāka veiksmīgi, jau pirmajā sabraukuma spēlē izcīnot uzvaru. Pēc tam gan sekoja viens zaudējums soda metienu sērijā, taču tas arī vienīgais komandas zaudējums regulārā čempionāta sezonā. Attiecīgi aizvadot 16 čempionāta spēles, izcīnītas 15 uzvaras, komanda “Sigulda” kopvērtējumā izcīna 31 punktu, pārliecinošāko +/- starp visām 12 komandām +53, attiecīgi gūtie vārti 87 un ielaistie vārti 34, rezultātā komanda abos rādītājos atzīta par labāko komandu visā turnīrā. Arī regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā dominē florbola komandas “Sigulda” spēlētāji – pirmajā vietā ierindojies spēlējošais treneris Jānis Levanovičs un otrajā vietā – Kalvis Kliests.
 
Florbola komanda “Sigulda” turpinās savus spēkus pierādīt izslēgšanas spēlēs.
 
Informāciju sagatavoja:
Treneris Jānis Levanovičs

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi