×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-03
Novadniekiem uzvaras Latvijas badmintona čempionātā
Svētdien Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā tika noskaidroti šā gada Latvijas čempionāta laureāti badmintonā. Siguldas badmintona kluba un Siguldas Sporta skolas spēlētājiem šogad izdevās uzvarēt visās trīs dubultspēļu kategorijās.
 
Sieviešu dubultspēļu turnīrā otro gadu pēc kārtas triumfēja novadnieces Liāna Lencēviča un Jekaterina Romanova, kuras finālā sīvā cīņā ar 21:19, 16:21, 21:15 pārspēja pieredzējušās rīdzinieces Ievu Popi un Kristīni Šeferi. Jāatgādina, ka Liāna Lencēviča un Jekaterina Romanova šogad tika atzīts arī par Latvijas badmintona Gada pāri, bet šo meiteņu izcīnītā trešā vieta pasaules reitinga turnīrā Lietuvā tika atzīta par aizvadītā gada sasniegumu.
 
Trešajā vietā Latvijas čempionātā ierindojās Una Berga no Valmieras un Diāna Stognija no Rīgas, kuras “mazajā finālā” pārspēja Siguldas Sporta skolas jauniešu pāri Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu ar rezultātiem 21:19, 21:19. Savukārt piektā vieta siguldietēm Amandai Azarovai un Artai Priedniecei.
 
Vēl vienu čempiones titulu novadniece Jekaterina Romanova ieguva jaukto dubultspēļu turnīrā pārī ar Siguldas badmintona kluba pārstāvi Teodoru Kerimovu. Tiesa, finālcīņa izpalika, jo viens no viņu pretiniekiem Reinis Krauklis traumas dēļ nevarēja doties laukumā. Bronzas medaļas Paulam Gureckim un Kristīnei Šeferei, bet piektā vieta Ardim Danielam Bedrītim un Liānai Lencēvičai.
 
Vīru dubultspēlēs savu septiņpadsmito Latvijas čempiona titulu izcīnīja Siguldas badmintona kluba pārstāvis Kārlis Vidass kopā ar Paulu Gurecki – finālā viņi ar 21:19, 21:14 uzvarēja rīdziniekus Reini Kraukli un Tomu Prienbergu.
Spēlē par trešo vietu Ardis Daniels Bedrītis kopā ar Teodoru Kerimovu ar 21:12, 13:21, 21:11 uzvarēja Mārtiņu Kažemaku un Valteru Liepkalnu no Baložu badmintona kluba. Alens Zandovskis pārī ar rīdzinieku Jēkabu Blumbergu palika divpadsmitajā vietā.
 
Vīriešu un sieviešu vienspēļu kategorijās siguldieši šogad pie medaļām netika. J. Romanova pusfinālā U. Bergai zaudēja 11:21, 17:21 un nespēja aizstāvēt savu iepriekšējā gada čempiones titulu. Piektajā vietā sieviešu vienspēlēs ierindojās A. Kupča, desmitajā – A. Priedniece, četrpadsmitajā – A. Rulle-Titava un piecpadsmitajā – A. Azarova. Vīriešiem Arturs Akmens astotajā, Oskars Akmens devītajā, Kristaps Kalniņš desmitajā, A. Zandovskis piecpadsmitajā, Jānis Norvelis divdesmit piektajā un Dāvis Strazdiņš divdesmit astotajā vietā no piecdesmit trijiem čempionātā startējušiem dalībniekiem šajā spēļu kategorijā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi