×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-04
Pašvaldība saglabā 100% līdzfinansējumu privātajos bērnudārzos

Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde informē, ka arī šajā gadā tiks saglabāts pašvaldības noteiktais līdzfinansējums 100% apmērā novadā deklarētajiem bērniem, kuri apmeklē privāto pirmsskolas izglītības iestādi un kuriem vismaz viens no vecākiem deklarējies Siguldas novadā līdz 2019. gada 31. decembrim.

Tāpat atbalstu pilnā apmērā var saņemt bērnu uzraudzības pakalpojumam (auklei), ja bērns un abi viņa vecāki deklarējušies Siguldas novadā līdz 2019. gada 31. decembrim. Turpretī, ja bērnam piedāvāta vieta pašvaldības bērnudārzā un ja Siguldas novadā deklarēts tikai bērns un viens no vecākiem, atbalsta apmērs bērnu uzraudzības pakalpojumam tiek samazināts par 50%.

Atgādinām, ka jaunais līdzfinansējuma apmērs privātajiem bērnudārziem, kā arī bērnu uzraudzības pakalpojuma sniegšanai tiek apstiprināts katra gada sākumā un atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem aprēķināts pēc iepriekšējā gada izmaksām pašvaldības bērnudārzā. Šogad jauno līdzfinansējuma apmēru plānots apstiprināt 20. februārī pašvaldības domes sēdē. Jāpiemin, ka pašvaldības atbalstu privātajam bērnudārzam iespējams saņemt tad, ja bērnudārzam ar pašvaldību noslēgts līgums. Bērnudārzu saraksts, ar kuriem Siguldas novada pašvaldība noslēgusi līgumu, aplūkojams šeit.

Ar plašāku informāciju par nosacījumiem līdzfinansējuma saņemšanai privātajos bērnudārzos un bērnu uzraudzības pakalpojumam iespējams iepazīties saistošajos noteikumos Nr.38 “Par kārtību, kādā Siguldas novada pašvaldība sedz pirmsskolas izglītības programmas izmaksas privātajai izglītības iestādei un bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējam”. Papildu informācija par līdzfinansējuma apmēru apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi