×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-05
Topošo pirmklasnieku vecākus aicina uz informatīvajām dienām

Sākot ar februāri, Siguldas novada pašvaldības izglītības iestādēs norisināsies informatīvās dienas topošajiem pirmklasniekiem un viņu vecākiem. Informatīvo dienu laikā varēs iepazīties ar skolu, pedagogiem, uzzināt par izglītības iestādes piedāvātajām izglītības programmām un interešu izglītības iespējām. Tāpat tikšanās laikā pašvaldības pārstāvji sniegs informāciju par pirmklasnieku skaita prognozēm nākamajā mācību gadā un reģistrācijas kārtību.

Plānots, ka 2020./2021. mācību gadā skolas gaitas sāks 250–260 Siguldas novadā deklarētie bērni. Laurenču sākumskola un Siguldas 1. pamatskola pirmklasniekus uzņems trīs pirmajās klasēs, bet Siguldas pilsētas vidusskola – piecās pirmajās klasēs, tostarp sporta un mākslas klasēs. Allažu un Mores pamatskolā pirmklasnieki tiks uzņemti vienā pirmajā klasē.

Mācībām 1. klasēs prioritāri tiks uzņemti Siguldas novadā deklarētie bērni. Reģistrēt bērnu mācībām 1. klasē 2020./2021. mācību gadam varēs no 2. marta, iesniedzot iesniegumu izvēlētajā skolā vai elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Topošos pirmklasniekus, kuriem kādā no pilsētas skolām jau mācās brāļi vai māsas, pieteikt 1. klasē varēs laikā no 10. līdz 28. februārim, iesniedzot iesniegumu attiecīgajā izglītības iestādē.

Informācijas dienas topošajiem pirmklasniekiem un viņu vecākiem Siguldas novada pašvaldības izglītības iestādēs notiks:

Laurenču sākumskolā

13. februārī

Atvērtās mācību stundas 2.–6. klašu skolēnu vecākiem no plkst. 8.20 līdz 15.00.

  • Plkst. 17.00 lekcija topošo pirmklasnieku vecākiem, kurā būs iespējams uzzināt, kā var motivēt skolēnu un palīdzēt atrast iekšējo motivāciju
  • Plkst. 18.30 tikšanās ar topošo pirmklasnieku vecākiem skolas aktu zālē

Siguldas pilsētas vidusskolā

18. februārī

  • Plkst. 19.00 tikšanās ar vecākiem

Siguldas 1. pamatskolā

20. februārī

  • Plkst. 19.00 tikšanās ar vecākiem

Allažu pamatskolā

5. martā

Atvērtās mācību stundas vecākiem no plkst. 8.20 līdz plkst. 11.20.

Informatīvā sanāksme vecākiem plānota maijā; datums un laiks tiks precizēts.

Mores pamatskolā

9.–13. martā

“Atvērto durvju nedēļa” topošo pirmklasnieku vecākiem. Nedēļas laikā būs iespēja vērot stundas, tikties ar skolas vadību, sākumskolas pedagogiem. Vecākiem iespēja pieteikties individuāli, zvanot uz tālruņa numuru 64147217.

Plašāka informācija par reģistrāciju un uzņemšanu mācībām 1. klasē aplūkojama saistošajos noteikumos “Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu 1. klasēs” vai zvanot Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes speciālistiem uz tālruņa numuru 67970863.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi