×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-07
Vēl šajās brīvdienās “Siguldas devonā” aicina baudīt piedzīvojumu “Dzejas teltis”

Kultūras centrā “Siguldas devons” vēl šajā nedēļas nogalē iespēja aplūkot interaktīvu piedzīvojumu “Dzejas teltis”, radot interesi par literatūru, mākslu un mūziku.

Pasākumā ar viedierīču palīdzību ir iespēja ielūkoties piecās teltīs un piedzīvot dzejoļu vizuālu interpretāciju – dzejoļus varēs atdzīvināt, salikt kopā, kā arī apskatīt, cik dažādi dzeja var tikt interpretēta un pielietota, kā dzejolis atklājas mākslas žanros un mūzikā. Apmeklētājiem īpaši izveidotās video sarunās iespējams noskaidrot dzejnieku, mūziķu un mākslinieku darbu nozīmi.

Pasākumā iespējams iepazīt dzejnieku Kārļa Vērdiņa, Ineses Zanderes, Pētera Brūvera un Imanta Ziedoņa dzejoļus, kurus savā skatījumā veidojušas gleznotājas Kristīne Luīze Avotiņa un Katrīna Gaile, scenogrāfe Ieva Kauliņa, grafiti mākslinieks Trons Kartons (Tron Karton), fotogrāfs Paulis Jakušonoks.

“Dzejas teltis” projekta režisore ir Lauma Balode, producenti – “Everything Art” un “Story Hub”. Projekts “Dzejas teltis” iekļauts programmas “Latvijas skolas soma” piedāvājumā.

Ieeja – bez maksas.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi