×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-07
Siguldas novada pašvaldība apstiprinājusi iekšējos noteikumus

Saskaņā ar Latvijas Republikas Saeimas izdoto likumu “Trauksmes celšanas likums”, visām Latvijas pašvaldībām, kurās strādā vairāk nekā 50 darbinieku, jāizdod noteikumi, kas iedzīvotājiem dotu iespēju ziņot par dažādiem pārkāpumiem darba pienākumu veikšanā. Atsaucoties uz likumā prasīto, Siguldas novada pašvaldībā apstiprināti un stājušies spēkā iekšējie noteikumi Nr. 15 “Par iekšējās trauksmes celšanas sistēmu Siguldas novada pašvaldībā”.

Iekšējo noteikumu mērķis ir nodrošināt trauksmes celšanas sistēmas izveidi un darbību, kā arī trauksmes cēlēju pienācīgu aizsardzību.

Iedzīvotājam ziņojumu par pārkāpumu iespējams iesniegt:

  • nosūtot uz e-pasta adresi trauksme@sigulda.lv;
  • ievietojot slēgtā aploksnē ar norādi “Trauksmes cēlēja ziņojums” un iemetot pastkastītē, kas atrodas Klientu apkalpošanas pārvaldē Raiņa ielā 3, Siguldā;
  • nosūtot pa pastu slēgtā aploksnē ar norādi “Trauksmes cēlēja ziņojums” uz adresi Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150;
  • klātienē pie Siguldas novada pašvaldības atbildīgās personas trauksmes celšanas jautājumos – datu un informācijas drošības vadītāja Alda Vecvanaga (tālrunis: 62306077, e-pasts: aldis.vecvanags@sigulda.lv).

Drīzumā atbildīgās personas tiks izvirzītas visās Siguldas novada pašvaldības iestādēs, kur būs jāvēršas tad, ja pārkāpumi saskatīti šo iestāžu darbinieku darbībā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi