×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-07
Siguldas Pilsētas trasē šajā nedēļas nogalē tiks atvērta vidējā trase

Pateicoties labvēlīgiem laika apstākļiem, Siguldas Pilsētas trasē tika nodrošināts sniegs vidējai trasei, kuras augstums ir 200 metri. Plānotais darba laiks 8. februārī no plkst. 10.00 līdz 22.00, svētdien no plkst. 10.00 līdz 21.00, savukārt darba dienās Siguldas Pilsētas trase būs atvērta no plkst. 14.00 līdz 22.00.

Lai nodrošinātu vidējās trases pacēlāja ātrāku darbību un samazinātu potenciālās rindas, pacēlāji ir papildināti ar papildus āķiem. Nedēļas nogalē trase būs atvērta tikai individuāliem slēpotājiem, savukārt darba dienās tā tiks dalīta ar sportistiem, paredzot speciālus laikus treniņiem. Trases noslodzes grafiks tiks precizēts.

Individuāliem klientiem vienas reizes maksa par vidējās trases pacēlāju ir 0,40 eiro, bērniem līdz 7 gadiem, kopā ar pieaugušo pacelājs ir bez maksas. Ķīlas nauda par elektronisko karti ir 5 eiro. Siguldas Pilsētas trasē ir pieejama gan kalnu slēpošanas, gan snovborda inventāra noma, kā arī, iepriekš piesakot, instruktoru pakalpojumi. Brīvdienās kalna pakājē būs atvērta kafejnīca “Finišs”.

Inventāra nomas cenrādis pieejams šeit.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, kalna izmantošana un inventāra noma pieejama ar 10% atlaidi. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi