×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-10
Lauksaimnieki var iesniegt lauku bloku precizējumus
Līdz 1. aprīlim lauksaimnieki var veikt lauku bloku un elementu precizēšanu. Lauku bloku precizēšanu var ierosināt Lauku atbalsta dienesta klients, kurš vēlas iekļaut lauku blokā jau sakoptu platību, no lauku bloka izņemt neapsaimniekotu platību vai pievienot jaunus ainavas elementus. Lauku bloku precizēšanas pieprasījumā ir iespēja izveidot lauksaimnieka bloku, savu apsaimniekoto platību nošķirot no kaimiņu apsaimniekotajām platībām.
 
Lauku atbalsta dienests norāda, ka iesniegums lauku bloku precizēšanai var tikt noraidīts, ja izmaiņas ir mazākas par 0,1 hektāru vai 2% no lauku bloka platības.
 
Platībai ir jābūt sakoptai lauku bloka precizēšanas pieprasījuma iesniegšanas brīdi, piemēram, tajā nevar būt krūmi, celmi vai kūla. Precizētā platība tiks apsekota arī dabā. Ja tā nebūs sakopta, tā netiks iekļauta lauku blokā un sezonas laikā netiks veikta atkārtota platības apsekošana.
 
Aktuālākā informācija par lauksaimniecībā izmantojamo zemi un ainavu elementiem lauku blokos pieejama šeit vai šeit.
 
Savukārt aprīļa vidū sāksies pieteikšanās platību maksājumu saņemšanai, iesniedzot vienoto iesniegumu Lauku atbalsta dienesta elektroniskās pieteikšanās sistēmā.
 
Papildu informācija pieejama pie Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes galvenās lauku attīstības speciālistes Inetas Eriksones, rakstot uz e-pasta adresi ineta.eriksone@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26341991.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi