×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-11
Slēpotājiem šonedēļ atvērts Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas Pilsētas trases vidējā trase

Turpinoties vēsākiem laikapstākļiem, šonedēļ distanču slēpotājiem atvērts Fischer Slēpošanas centra stadions, kur 200 metru aplis pieejams klasiskās špūres slēpotājiem, savukārt 250 metru aplis – slīdsoļa cienītājiem. Darba dienās līdz 14. februārim Fischer Slēpošanas centrs atvērts no plkst. 8.00 līdz 21.00. Jāatzīmē, ka 13. februārī Slēpošanas centrā norisināies “S!-Slēpo” distanču slēpošanas sacensības, tādēļ trase vakarpusē no plkst. 18.00 būs pieejama tikai sacensību dalībniekiem.

Fischer Slēpošanas centrā pieejama inventāra noma, kā arī dušas, pirts un siltie dzērieni. Trases izmantošanas cena pieaugušajiem ir 2 eiro, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1,80 eiro. UzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, cena pieaugušajiem ir 1,80 eiro, bet skolēniem, jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem – bez maksas, kā arī tiek piemērota 10% atlaide inventāra nomai. Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem bonusa programmas ietvaros distanču slēpošanas inventārs ir bezmaksas. Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm, kuras ir reģistrētas Siguldas daudzbērnu ģimeņu reģistrā, tiek piešķirta 20% atlaide ziemas inventāra nomai.

Sniega daudzumu un distanču slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt Fischer Slēpošanas centra tīkla kamerā. Papildu informācija, zvanot uz tālruņa numuru 29118847. Aktuālajai informācijai aicinām sekot līdzi Fischer Slēpošanas centra Facebook kontā.

Slēpotājiem un snovotājiem šonedēļ darba dienās no plkst. 14.00 līdz 21.00 atvērta Siguldas Pilsētas trases vidējā trase. Individuālajiem apmeklētājiem jāņem vērā, ka darba dienās Pilsētas trase tiek dalīta ar sportistiem, paredzot speciālus laikus treniņiem.

Pilsētas trases apmeklētājiem ir pieejama gan kalnu slēpošanas, gan snovborda inventāra noma, kā arī, iepriekš piesakot, instruktoru pakalpojumi. Lai nodrošinātu vidējās trases pacēlāja ātrāku darbību un samazinātu potenciālās rindas, pacēlāji ir papildināti ar papildus āķiem. Individuāliem klientiem vienas reizes maksa par vidējās trases pacēlāju ir 0,40 eiro, bērniem līdz 7 gadiem, kopā ar pieaugušo pacēlājs ir bez maksas. Ķīlas nauda par elektronisko karti ir 5 eiro. Inventāra nomas cenrādis pieejams šeit. UzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, kalna izmantošana un inventāra noma pieejama ar 10% atlaidi. Aktuālajai informācijai aicinām sekot līdzi Siguldas Pilsētas trases Facebook kontā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi