×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-11
Siguldas Valsts ģimnāzijā aizvadīts Žetonu vakars
7. februārī Siguldas Valsts ģimnāzijas jaunajā Kvantu korpusā notika tradicionālais, šogad jau 84. Žetonu vakars, kurā bija pulcējušies gan skolas pedagogi un darbinieki, gan 12. klašu skolēni, gan viņu vecāki un tuvinieki.
 
Vakara oficiālajā daļā klātesošos uzrunāja skolas direktors Rūdolfs Kalvāns, un 81 topošais absolvents saņēma jauna dizaina žetonus, kurus rotā skolas simbols – mikroskops. Tāpat skanēja daudz sirsnīgu pateicības vārdu vecākiem, skolai, skolotājiem, klašu audzinātājām, kā arī veiksmes un izturības vēlējumi jauniešiem. Īpaši atraktīvu apsveikumu saviem bērniem bija sagatavojuši vecāki. Oficiālā daļa noslēdzās ar skolēnu sagatavotās videovizītkartes pirmizrādi.
 
Otrajā daļā 12. klašu skolēni rādīja pašu veidoto izrādi “Sprīdis līdz…” pēc Annas Brigaderes pasaku lugas “Sprīdītis” motīviem. Jaunieši aicināja iedomāties, kāds varētu būt Sprīdītis mūsdienās, attēloja viņa tikšanos ar Vēja māti Īrijā, hipiju pavēlnieci Meža māti un Velnu. Lai arī viss redzētais beigās izrādījās sapnis, galvenais varonis nonāca pie atziņas, ka vislabākā vieta ir mājas un vislielākā laime ir ģimene.
 
Visas fotogrāfijas no Siguldas Valsts ģimnāzijas Žetonu vakara aplūkojamas šeit.
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.d klases audzinātāja
Lāse Vilka

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi