×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-02-11
Turpinās Siguldas Valsts ģimnāzijas Trohaja korpusa rekonstrukcijas darbi

Siguldas Valsts ģimnāzijā turpinās pērn vasarā uzsāktie Trohaja korpusa rekonstrukcijas darbi. Būvniecības 2. kārtā līdz šim veikti elektrības instalācijas darbi, apkures un kanalizācijas sistēmas atjaunošana, 2. un 3. stāva grīdas konstrukcijas izbūves darbi gaitenī un klašu telpās, jumta konstrukciju izbūve, tostarp spāru pastiprināšanas darbi un apstrāde ar koksnes aizsarglīdzekli, ventilācijas sistēmas izbūve, 3. stāva sienu stiprināšana un pārsedžu izbūve. Trohaja korpusa būvdarbu kopējās izmaksas ir 4,2 miljoni eiro; darbus paredzēts noslēgt šā gada jūlijā.

Šobrīd Trohaja korpusā tiek veikta apkures un ūdensvada sistēmas tīklu izbūve, elektrotīklu un vājstrāvas tīklu izbūves darbi, koka grīdu izbūve. Bēniņos tiek veikta koka konstrukciju pastiprināšana, nomaiņa, papildkonstrukciju izbūve, veco ventilācijas lūku un šahtu demontāža, kā arī grīdas betonēšana. Drīzumā plānots uzsākt jumta konstrukciju apstrādi, savukārt 1. stāvā starp garderobi un gaiteni tiks izbūvētas kāpnes.

Jau ziņots, ka Siguldas Valsts ģimnāzijas Trohaja korpusa rekonstrukcijas darbus veic SIA “Monum”, bet būvuzraudzību nodrošina SIA “Firma L4”. Kopējās Siguldas Valsts ģimnāzijas Kvantu korpusa un Trohaja korpusa rekonstrukcijas izmaksas ir 12 miljoni eiro. Būvniecības izmaksas tiek līdzfinansētas Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta “Siguldas Valsts ģimnāzijas un Siguldas 1. pamatskolas atjaunošana, pārbūve un materiālās bāzes modernizācija” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi